Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 32786 tot 32790
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

'Meer premie bij hard rijden zonder schade'

Tegenwoordig werken verschillende autoverzekeringen al met no-claimkorting op de premie als er schadevrij gereden wordt.

De nieuwe plannen betreffen echter ook hoe hard een persoon rijdt. Iemand die dus regelmatig te hard rijdt, betaalt een hogere premie, ook al maakt deze geen schade.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

'Een spaarrekening is niets meer dan een lening aan een bank. Zo wordt het spel nu gespeeld'

'Wie een spaarrekening heeft, weet nu dat zijn geld niet langer veilig is. Het is niets meer dan een lening aan de bank. Gaat de bank failliet, dan mag je een stuk van die ‘lening’ afschrijven. Zo wordt het spel nu gespeeld.'

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Biflatie Bulletin: De realiteit van vandaag

Met een lekkere bak koffie ga ik deze ochtend even fijn neuzen op de financiële sites over de stand van zaken van vandaag de dag. Ik ben begonnen bij de economische sectie op de telegraaf en zo langs nog wat andere eco-sites gesurft.  en ik durfde bijna niet meer naar de sites te gaan welke wat minder onverbloemd de realiteit laten zien… Wat staat de financiële sector er slecht voor! Hieronder staan de headlines van vandaag, het is bijna niet te bevatten:

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Werkvloer wordt grijzer

De gemiddelde leeftijd op de werkvloer is vorig jaar weer verder opgelopen.

Was de werkzame beroepsbevolking in 2011 nog gemiddeld 41,2 jaar. Vorig jaar hadden werknemers en zzp'ers gemiddeld 41,4 levensjaren achter de rug.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

6 nieuwe goudgrafieken wijzen op een prijsexplosie!

Voor de meeste lezers van ons werk zal het geen geheim meer zijn: we zijn grote voorstanders van een stevige positie in goud.

Afgelopen weekend hielden we nog een uitgebreid betoog voor goud. Enkele weken eerder voerden we nog een uitvoerig pleidooi voor goudmijnaandelen.