EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32801 tot 32805 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

Britten kopen aanzienlijk minder voedsel

De detailhandelsverkopen in het Verenigd Koninkrijk zijn in april onverwacht gedaald. De afname van 1,3 procent ten opzichte van maart kwam grotendeels doordat Britten aanzienlijk minder uitgaven aan voedingsmiddelen. De verkoop daarvan nam met 4,1 procent af, de sterkste daling sinds mei 2011.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

Federal Reserve blijft stimuleren, want de inflatie is nog laag

Volgens James Bullard van de St. Louis Fed heeft de Amerikaanse centrale bank geen reden om haar stimuleringsprogramma aan te passen. De inflatie is laag (1,1%) en er is nog geen aanwijzing dat die voorlopig weer gaat stijgen. De Federal Reserve koopt maandelijks $85 miljard aan hypotheekleningen en staatsobligaties.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

Infographic: Wat kost een troy ounce goud?

De kosten van een troy ounce goud verschillen natuurlijk per goudmijn. De één draait met de huidige goudprijs een verlies, de andere houdt tientallen procenten marge over. Deze infographic is gebaseerd op de cijfers van de 50 grootste goudmijnen ter wereld.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

Wat is de kostprijs van de goudmijnsector?

Visual Cpitalist heeft weer een mooie infographic gemaakt, deze keer over de kostprijs van de goudmijnen. Er zit nog ongeveer 3 miljard ounces goud in de grond, waarvan 1/3 in handen is van de 50 grootste goudmijnen. Wat kost het nu precies voor die goudmijnen om dat goud boven gronds te halen?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

Veertien biljoen verborgen in belastingparadijzen

Veertien biljoen euro zit verstopt in belastingparadijzen, waarvan twee derde gelinkt is aan de Europese Unie. Het totale bedrag volstaat om de extreme armoede wereldwijd twee keer uit te roeien. Dat stelt Oxfam in een persbericht. Volgens de hulporganisatie moeten de EU-leiders die elkaar vandaag ontmoeten in Brussel onmiddellijk actie ondernemen om de belastingontwijking te stoppen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs