Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 32801 tot 32805
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Crisis tast nu ook hart van de eurozone aan; Duitsland gaat richting recessie

De Duitse economie gaat in recessie. Dat moet blijken uit de Flash PMI (Purchasing Managers Index)  die door onderzoeksbureau Markit wordt gepubliceerd. De PMI zakt voor het eerst in een half jaar onder de 50. Verontrustender is dat alle vier de indicatoren onder de 50 noteren en dat de productie zelfs onder de 48 afklokte.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

'Economische krimp eurozone houdt aan'

De economische activiteit in de eurozone is in april verder gedaald. Dat bleek dinsdag uit cijfers van onderzoeksbureau Markit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Merkel wil dat EU-lidstaten meer soevereiniteit afstaan

Hoewel er achter de schermen hard wordt gewerkt om de wereld te overspoelen met liquiditeiten waardoor de rentevoeten dalen, flakkeren de crisisgesprekken weer op. Angela Merkel heeft vandaag weer wat olie op het vuur gegooid door te benadrukken wat er allemaal op het spel staat als de andere EU-lidstaten niet meewerken. Om een stabiel en houdbaar Europa te creëren, moeten de lidstaten meer macht aan Duitsland geven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Heb jij ook deze fout gemaakt met goud?

Op King World News  praat Eric King regelmatig met de legendarische goudgoeroe Jim Sinclair. Vandaag gaat het gesprek over het gebrek aan fysiek goud wanneer klanten hun goud willen opvragen bij de banken. Heb jij ook deze fout gemaakt om je goud bij de grote banken te laten? Dan is het tijd om wakker te worden, want er is geen goud meer zegt Jim Sinclair.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

The Secret World Of Gold (Deel 2)

Gisteren publiceerden we het eerste deel van The Secret World of Gold waarin het belang van goud duidelijk werd gemaakt. In het tweede deel gaan we verder waarom goud door de eeuwen heen zo belangrijk was tijdens de verschillende oorlogen. De Verenigde Staten heeft geprofiteerd van zijn neutraliteit om het goud van vele landen binnen te halen.