Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 32816 tot 32820
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

Goud en zilver zitten in een testfase

Vorige week stonden de technische indicatoren voor de goud- en zilverprijs nog op rood. Door het slechte banenrapport in de Verenigde Staten eind vorige week, wisten beide edelmetalen op te veren van hun weerstandsniveau van $ 1.524 en 26. Dat de weerstanden stand hielden, is alvast een eerste goed teken. Maar technisch moeten er nog verschillende hordes genomen worden om terug te spreken van een opwaartse beweging.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

Huishoudens Cyprus bijna rijkste in eurozone

Huishoudens in het noodlijdende Cyprus zijn de op een na rijkste in de eurozone. Dat blijkt uit een onderzoek van de Europese Centrale Bank (ECB) dat dinsdag werd gepubliceerd. Het onderzoek werd hoofdzakelijk uitgevoerd in 2010.

Het gemiddelde nettovermogen van Cypriotische huishoudens bedraagt 266.900 euro. Alleen in Luxemburg hebben huishoudens meer vermogen met een gemiddelde van 397.800 euro.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

Vergeet de Bitcoin, deze virtuele munt verdubbelt elke maand in waarde

Bitcoins kan je enkel verdienen door wiskundige problemen op te lossen, maar de bitcoin heeft nu een veel eenvoudiger concurrent, de mavros. Die bestaat enkel omdat de bedenker ervan, Sergey Mavrodi, zegt dat hij bestaat. Terwijl de waarde van de bitcoin wordt vastgesteld door speculatie op de markten, is het Sergey Mavrodi himself die de waarde van de mavros vastlegt. Dat gebeurt twee maal per week op dinsdag en donderdag. Niet verwonderlijk dus dat de waarde van de mavros elke maand opnieuw verdubbelt.

De mavros is dus een piramidesconstructie bedacht door het bedrijf MMM (Mavrodi Mondial Moneybox). De basisgedachte is de volgende:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

Japans ministerie van financiƫn waarschuwt voor uitverkoop staatsobligaties

Wij overdrijven zeker niet door te stellen dat er zich gekke dingen afspelen in Japan. De Bank of Japan heeft buitengewone maatregelen aangekondigd en die hebben automatisch ook geleid tot buitengewone koersbewegingen op de meeste markten. Niets lijkt nog onmogelijk, waarbij de investeerders alleen maar met open mond kunnen toekijken.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

Het economische systeem is een grote bubbel

De propaganda van de financiƫle instellingen heeft zijn werk goed gedaan. Inspelend op de hebberigheid van de mensheid wisten de banken het voor elkaar te krijgen dat overheden en burgers zichzelf met groot plezier in de schulden staken. Een ieder werd voorgehouden dat de welvaart alleen nog maar kon stijgen en dat het geld onbeperkt zou blijven stromen. Wie wil zichzelf nou niet verwennen met goederen en diensten die het leven veraangenamen? We zijn toch allemaal op zoek naar comfort en gemak? De mogelijkheden om zonder geld te kunnen blijven consumeren waren alom vertegenwoordigd. U wilt een woning, een auto, een boot, u wilt op vakantie en ook nog allerlei spullen kopen, maar u heeft daar niet genoeg geld voor? Geen probleem! Alles ligt binnen uw bereik met slechts een handtekening.