EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32821 tot 32825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

DĂ© investering van het jaar: Griekse staatsobligaties

We zijn bijna halverwege in 2013 en misschien is het interessant om even een tussenstand op te maken. Wat was de beste investering dit jaar, gerekend vanaf mei 2012? Aandelen hebben het inderdaad goed gedaan, de beurs van Tokyo verdient wegens geleverde prestaties zelfs een aparte vermelding.

De beste belegging werd echter gerealiseerd in een deel van de wereld waar niemand dat had verwacht, namelijk in de sterk verguisde Europese periferie. DĂ© investering van het jaar, of m.a.w. de afgelopen 12 maanden, waren inderdaad Griekse staatsobligaties.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Er komt ook een Belgisch onderzoek naar offshore leaks

Het federaal parket gaat via Eurojust in Den Haag en via gerechtelijke contacten in het buitenland een kopie vragen van de data waarop de zogenaamde offshore leaks gebaseerd zijn. Dat schrijft De Standaard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

'Minder Nederlanders op zomervakantie'

Er lopen momenteel minder Nederlanders met vakantieplannen voor de zomer rond dan vorig jaar. 

Uit een vrijdag gepubliceerd onderzoek van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC-NIPO) blijkt dat zo'n 10,5 miljoen Nederlanders de komende maanden op vakantie willen. Dat zijn er ruim 3 procent minder dan een jaar geleden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Grieken bouwen 'economische gevangenis' voor wie meer dan 5.000 euro aan fiscus moet

De Griekse regering heeft een wetsvoorstel ingediend dat wil dat burgers die een schuld van meer dan 5.000 euro hebben bij de fiscus voor Ă©Ă©n jaar de gevangenis in moeten. Dat schrijft het Franse webmagazine Rue 89.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Japan: Mini-crashje tijdelijk, Abenomics niet ontspoord

The biggest plunge in Japanese stock prices since a 2011 earthquake and tsunami was a temporary pullback that will not derail the government's "Abenomics" policy of loose money and fiscal stimulus, officials said on Thursday.

Lees verder op cnbc.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs