EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32821 tot 32825
Geplaatst op: woensdag 1 mei 2013

Goudmijnen 43% gezakt sinds oktober 2012

De GDX index van goudmijnaandelen is sinds de piek van begin oktober vorig jaar met 43% gekelderd. De onderliggende goudprijs daalde met 'slechts' 18,3%. Steeds meer beleggers geven hun voorkeur aan fysiek goud en goudtrackers, men laat de mijnbouwaandelen links liggen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 1 mei 2013

Slecht banencijfer ADP zet goudprijs lager

Het banencijfer van ADP viel tegen. Er werden 119 duizend banen toegevoegd in april, terwijl analisten rekenden op 150 duizend banen. In maart viel het cijfer ook al tegen. De goudprijs zakte 1,4%, zilver ging 3% onderuit na publicatie van de cijfers.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 1 mei 2013

De griezeligste grafiek is alweer griezeliger geworden

Maand na maand wordt de grafiek met de jeugdwerkloosheid enger. Terwijl de Europese elite door praat hoeveel extra bezuinigingen nodig zijn laten de cijfers zien waartoe de zuinigheid tot dusver leidde. De totale werkloosheid staat nu boven de 12%, de jeugdwerkeloosheid boven de 25 % .

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: woensdag 1 mei 2013

Steeds meer pensioenfondsen beleggen in hypotheken

Pensioenbelegger Syntrus Achmea ziet steeds meer pensioenfondsen een deel van hun geld beleggen in hypotheken.

Pensioenbelegger Syntrus Achmea ziet steeds meer pensioenfondsen een deel van hun geld beleggen in hypotheken.

Het aantal pensioenfondsen dat een deel van het vermogen belegt in woninghypotheken, neemt fors toe. Syntrus Achmea heeft sinds 2012 weer tien nieuwe toetreders mogen verwelkomen als participant van het Particuliere Hypothekenfonds. De nieuwe toetreders hebben gezamenlijk 600 miljoen euro gecommitteerd. Daarmee komt de totale omvang van het Particuliere Hypothekenfonds op 2,5 miljard euro en participeren nu 38 pensioenfondsen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 1 mei 2013

Is er nou een zilvertekort of niet?

Wat heeft de prijs van het zilver de laatste weken zo naar beneden gedreven? Vele groten uit de wereld van de edelmetalen hebben hier hun licht al over laten schijnen. En onder hen zijn er die nogal hechten aan vraag en aanbod als het aankomt op deze spotprijs van zilver. Vanuit dit standpunt van vraag en aanbod gezien,

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs