EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32831 tot 32835 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Wilbur Ross heeft weer eens een goed idee

De bekende investeerders Wilbur Ross is de jongste maanden een vaak geziene gast in Amerikaanse televisieprogramma’s die iets met geld te maken hebben. Hij was deze week te gast bij CNBC’s “Fast Money”, waar hij werd gepolst naar mogelijke goede ideeën voor investeerders.

Ross bekende dat het steeds moeilijker wordt om attractieve sectoren te vinden op Wall Street maar onthulde dat hij er heel recent toch nog eentje had gevonden. Hij situeert die in de commoditiessector, maar eigenlijk is het een onderdeel van de transportsector.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Beleven we een bubbel zoals in 1999? Josh Brown gelooft er niets van!

Het favoriete spelletje van de waarnemers op de financiële markten is momenteel het spotten van bubbels, met daaraan steeds gekoppeld de waarschuwing dat deze bubbels op springen staan. Zowat overal wordt de aanwezigheid van bubbels vermoed, niets is nog veilig.

Inderdaad zijn er sommige factoren die de bubble-theorie kunnen voeden. Het is bv erg opvallend dat de markten – en we denken dan op de 1ste plaats aan de beurs van Wall Street – positief reageert op goed nieuws maar ook positief reageert op slecht nieuws.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Deze crisis is 30 keer groter dan die van Griekenland

Japan staat volop in de picture de laatste tijd. Vandaag komt het vooral negatief in het daglicht door de forse pandoering van de Nikkei en de sterke opstoot van de obligatierente.

Japan staat volop in de picture de laatste tijd. Vandaag komt het vooral negatief in het daglicht door de forse pandoering van de Nikkei en de sterke opstoot van de obligatierente.

Gains, Pains & Capital verwachten dat de crisis in Japan tientallen keren groter is dan hetgeen we gezien hebben bij Griekenland.

De nieuwe Japanse aanpak heeft ervoor gezorgd dat de Yen kelderde en de Nikkei als een raket omhoog schoot. De Japanse geldmachine is de drijvende kracht geweest achter de forse stijging van de Nikkei. Maar het is een nachtmerrie voor de Japanse obligaties waarbij de rentevoet op 10-jarige obligaties de hoogte in schoot en door zijn dalende trendlijn knalde (zie grafiek).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Hoe oneerlijk het in de Verenigde Staten allemaal is…

Apple werd onlangs op het matje geroepen omdat ze op een legale manier de belastingen ontduiken in de Verenigde Staten. Maar Apple is geen alleen staand geval. Onderstaande grafiek laat de discrepantie zien tussen de historisch hoge bedrijfswinsten en de historisch lage bedrijfsbelasting in de Verenigde Staten, met dank aan The Economist.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Goud heeft goede dag

Bernankes uitspraken van gisteren waren zodanig vaag, dat handelaren aanvankelijk dachten dat hij zijn QE-programma zou voortzetten. Totdat ze de man lieten uitspreken, toen kwamen ze erachter dat hij het monetair verruimen gaat afbouwen. 

Dus knalde de goudprijs omlaag. Maar. We weten niet wanneer hij de duimschroeven gaat aandraaien. En dus gaat goud momenteel best weer lekker. See no evil, hear no evil. En iets met speculatie.

Lees verder op dagelijksestandaard.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs