EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32841 tot 32845
Geplaatst op: dinsdag 30 april 2013

Vraag luchtvrachtvervoer gedaald in maart

De vraag naar vrachtvervoer door de lucht is in maart met 2,3 procent gedaald. Dat blijkt uit cijfers die de internationale luchtvaartorganisatie IATA dinsdag heeft gepubliceerd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 30 april 2013

Schijnfirma's plegen miljoenenfraude in Spanje

De Spaanse politie heeft een netwerk van schijnfirma's opgerold, dat de sociale zekerheid voor bijna acht miljoen euro opgelicht zou hebben. Het minister van Binnenlandse Zaken deelde in Madrid mee dat in Catalonië 145 verdachten zijn opgepakt. Tegen 275 anderen loopt een onderzoek.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 30 april 2013

Facebook kan terug naar 37 Dollar

Het is de afgelopen weken nogal stil gebleven rond Facebook. Het wachten is nu op de bedrijfsresultaten van de social media site. Heel wat waarnemers denken dat het moment is aangebroken om opnieuw in Facebook te geloven. De aandelen mogen dus gekocht worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 30 april 2013

Inflatie eurozone laagste in ruim drie jaar

De inflatie in de eurozone is in april op jaarbasis gedaald naar 1,2 procent, van 1,7 procent in maart. Dat blijkt uit een voorlopige schatting van het Europese statistiekbureau Eurostat dinsdag. Daarmee is de inflatie in het eurogebied gezakt naar het laagste niveau sinds februari 2010.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 april 2013

10 redenen om op 1 mei fysiek zilver te kopen

Een gecoördineerde aanval kan langs 2 kanten werken, dat was de titel van een artikel waarin opgeroepen wordt om op 1 mei massaal fysiek zilver te kopen. Morgen is het zover. De vraag is dan ook in welke mate deze oproep wordt beantwoord.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs