EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
58
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32841 tot 32845 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Miljonairs houden nog steeds cash op zak

Miljonairs/miljardairs in de Verenigde Staten zitten met een dubbel gevoel. Ze willen kost wat kost hun rijkdom bewaren, maar het jeukt ook om te investeren. Toch is er een grote meerderheid die zijn geld nog liever op zak houdt. Waar komen al die liquiditeiten die de markten stuwen dan vandaag?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Equens wil transactiegegevens pinnen verkopen

Het bedrijf heeft alleen nog geen overeenstemming met alle banken over de juridische details, liet een woordvoerder van Equens donderdag weten.

Winkeliers kunnen dan bijvoorbeeld te weten komen dat 20 procent van hun klanten eens per maand ook bij de concurrent koopt, legt de zegsman uit.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Bank of Japan ziet signalen dat economie aan beterhand is

De Bank of Japan heeft geen verdere wijzigingen meer doorgevoerd in haar monetaire politiek, wat wil zeggen dat aan de principes van Abenomics niets wordt gewijzigd. Toch was de stemming binnen de raad van bestuur van de Japanse centrale bank niet unaniem.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Japan: Alles staat nu op het spel

Veel beleggers vragen zich momenteel terecht af of de scherpe daling van de Japanse Nikkei van gisteren van een kleine zeven procent een vervelende, maar in het grote monetaire spel te negeren correctie is, of dat er daadwerkelijk sprake is van een beurs implosie als gevolg van de opblaasacties van de centrale bank van Japan. Voor dat laatste is veel, zo niet alles te zeggen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

‘Vraag naar metalen blijft beperkt’

De wereldwijde metaalmarkten houden ook in 2013 last van margedruk en overcapaciteit. Dat concludeert ABN Amro vrijdag.

De wereldwijde metaalmarkten houden ook in 2013 last van margedruk en overcapaciteit. Dat concludeert ABN Amro vrijdag.

In China en de Verenigde Staten is er sprake van beperkt economisch herstel, maar de bank schat in dat de economische groei in China, het land met de grootste consumptie van metaal ter wereld, beperkt blijft tot 8 procent. Dat heeft een ,,remmend effect’’ op de vraag. Die blijft wel ,,solide’’, verwacht ABN, zodat de prijzen van metaal op relatief hoog niveau blijven. Europa blijft ondertussen worstelen met de economie, waardoor de vraag achterblijft.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs