Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 32846 tot 32850
Bron: blogspot.nl
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

NL-UK race; energie uit afval

Het Nederlandse Royal Dahlman ontwerpt in een aanbesteding een efficiënte afvalinstallatie die het meeste energie uit afval probeert te halen. De race met twee Britse bedrijven is uitgeschreven door het Engelse instituut "Energy Technologies Institute" (ETI). Na 10 maanden kiest ETI het winnende ontwerp en kan de bouw beginnen. Royal Dahlman gebruikt geavanceerde afvaltechnieken van partner ECN in Petten. 

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

Verhuurder in New York accepteert huur in Bitcoins

Een vastgoedbeheerder in New York accepteert Bitcoins als middel om de huur te betalen. Huurders moeten op de dag van betaling de huurprijs in dollars omrekenen naar hun geliefde alternatieve geld. Het is een handige publiciteitsstunt, want Bitcoins zijn in een paar weken vermenigvuldigd in prijs.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

China importeerde in februari bijna 100 ton goud

China heeft in de maand februari 97,1 ton goud geïmporteerd uit Hong Kong, de doorvoerhaven voor veel Chinese importgoederen. De netto import van goud was bijna 61 ton, maar ook dat was dubbel zoveel als in januari. Toen werd er minder dan 30 ton ingevoerd. Chinezen blijven onverminderd goud kopen, ongeacht de prijs.

Bron: Goud-Portal.nl
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

Bitcoin: Alle headlines op een rij

Voor degene die alles willen weten over de Bitcoin kunnen deze pagina toevoegen aan hun favorieten.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

Bitcoins zijn nu al $200 waard

De prijs van Bitcoins is gestegen naar $200, een verdubbeling ten opzichte van een week geleden. Waar stopt deze wilde rit omhoog?