EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32846 tot 32850 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Bijna een derde starters stopt na een jaar

30 procent van de starters stopt, al dan niet gedwongen,  al na een jaar met zijn onderneming. Vooral in de horeca is het aantal afhakers met 60 procent groot.

Dat blijkt donderdag uit onderzoek van ING. Zowel na het tweede als het derde jaar geeft nog eens zo’n 15 procent van de starters er de brui aan. Na drie jaar is dus circa 60 procent van de beginnende ondernemers weer gestopt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Moet jij ook 100 % belastingen betalen?

Volgens Reuters waren er vorig jaar meer dan 8.000 Franse gezinnen die 100 % belastingen hebben moeten betalen over hun inkomen. François Hollande had als verkiezingsbelofte om een taks van 75 % in te voeren op hoge inkomens. Daar is hij ondertussen op moeten terugkomen, maar het is duidelijk dat de rijken niet werden gespaard.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Gemeente Amsterdam krimpt in

Amsterdam krimpt haar gemeentelijke organisatie in. Eind 2016 heeft de gemeente nog 12.000 fulltimebanen (fte).

Begin 2010 waren nog ruim 15.000 ambtenaren in dienst van de stad. De bezuiniging wordt onder meer bereikt door het opheffen van de 26 gemeentelijke diensten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Industrie eurozone krimpt minder sterk

De industrie in de eurozone is in mei minder sterk gekrompen dan een maand eerder. Dat maakte marktonderzoeker Markit donderdag bekend op basis van een voorlopig cijfer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Goudprijs stijgt en daalt door Bernanke

Bernanke weet de financiële markten in beweging te krijgen. Niet vreemd, want de Fed kan iedere maand met $85 miljard strooien. De grote vraag was of Bernanke het stimuleringsprogramma zou aanpassen. Een duidelijk antwoord hebben we niet gekregen, maar de prijzen van goud en zilver gingen hard omhoog en weer omlaag.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs