EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
57
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3286 tot 3290
Geplaatst op: zaterdag 4 maart 2017

Brexit? Wie in het VK wil blijven moet een document van 85 pagina’s invullen

In Groot-Brittannië moeten buitenlanders een vragenlijst van vijfentachtig pagina’s invullen om eventueel uitzicht te behouden op een definitieve verblijfsvergunning.

Dat is zelfs voor immigranten uit een aantal Oost-Europese landen – die nochtans goed vertrouwd waren met de zware bureaucreatie van hun communistisch verleden – verscheidene pagina’s teveel.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 4 maart 2017

Ofo: Chinees platform dat fietsen deelt is 1 miljard dollar waard

Het Chinese bedrijf Ofo, aanbieder van fietsdelen, heeft met een kapitaalronde een bedrag van 450 miljoen dollar opgehaald.

De waarde van de onderneming wordt nu geraamd op een bedrag van meer dan 1 miljard dollar.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 3 maart 2017

China telt nu 100 parlementsleden die miljardair zijn

Meer dan honderd Chinese parlementairen hebben elk omgerekend meer dan een miljard euro op hun rekening staan. Dat blijkt uit het jaarlijkse Hurun-rapport, dat de verdeling van rijkdom in China in kaart brengt. Hun rijkdom groeide sinds president Xi Jinping vier jaar geleden aan de macht kwam met ruim 64%. Hoewel Xi bij zijn indiensttreding de strijd tegen de corruptie inzette, worden parlementairen – dat zijn de leden van het volkscongres (NPC) en het adviesorgaan van de regering (CPPCC) in China – almaar rijker.

Hun vermogen groeit ook veel sneller dan de Chinese economie, die gemiddeld met 7 % per jaar steeg of de Chinese beurs, die een stijging van gemiddeld 7,2% liet optekenen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 3 maart 2017

Wordt Trumps muur gewoon een hek?

De bouw van de muur die de zuidelijke grens van de Verenigde Staten volledig moet afschermen tegen illegale immigratie vanuit buurland Mexico, zal misschien niet zo snel beginnen als president Donald Trump had gehoopt.

Het departement dat voor de bouw van de muur bevoegd is, het Department of Homeland Security (DHS), heeft amper 20 miljoen dollar kunnen vinden om het project te financieren. Trump was van plan DHS-fondsen aan te spreken tot hij van het Amerikaanse congres de nodige steun voor zijn plan krijgt, maar volgens het persagentschap Reuters is daar een pak minder geld beschikbaar dan hij gehoopt had.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 3 maart 2017

Amerikaanse huizenverkopen dalen naar het laagste niveau in een jaar tijd!

Tijdens de laatste maand van het jaar 2016 wist de Amerikaanse huizenmarkt in positieve zin te verrassen. Deze positieve prikkel blijkt echter van korte duur te zijn geweest. In de maand januari daalde het aantal huizenverkopen onverwachts met 2,8% in waarde.

Volgens de economen is deze daling te verklaren uit het feit dat het aanbod van huizen op een zeer laag niveau terecht is gekomen en dat de hypotheekrentes de afgelopen maanden zijn gestegen. De laatstgenoemde factor komt met name door de verkiezingsoverwinning van Trump. Sinds november 2016 zit de rente op de kapitaalmarkt in de lift en de huizenmarkt lijkt hier ook de hinder van te ondervinden.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs