Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 3286 tot 3290
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 7 december 2016

Duurste appartementen in New York nu tot 20% goedkoper

Kopers van luxevastgoed in Manhattan kunnen op grote kortingen rekenen. Het fenomeen geeft aan dat de markt van luxepanden in New York met een overaanbod wordt geconfronteerd.

Dat blijkt uit cijfers van immobiliën-specialist Miller Samuel. Daarbij wordt opgemerkt dat kopers van een wooneenheid in de residentiële toren aan Park Avenue 432 in New York op een korting van gemiddeld 10 procent kunnen rekenen.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 7 december 2016

In de VS is een voltijdse baan een uitzondering op de regel geworden

In de Verenigde Staten had vorig jaar 15,8 procent van de arbeidsbevolking een alternatief werkstatuut, tegenover 10,7 procent in het midden van het voorbije decennium. Dat blijkt uit een studie van economen aan de Harvard University en de Princeton University. De onderzoekers merken op dat 94 procent van de nettogroei op de Amerikaanse arbeidsmarkt het voorbije decennium in het alternatieve circuit kan worden gesitueerd.

Bovendien bleek 60 procent van de toename aangebracht te worden door zelfstandige onderaannemers en freelancers.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 7 december 2016

Paniek in Brussel: nieuwe pro-Russische regeringen in Oost-Europa halen de banden met Moskou aan

Het is amper in de West-Europese eurofiele media gekomen, maar in Bulgarije en Moldavië wonnen in november eurokritische en Russisch-gezinde kandidaten de verkiezingen. Hier bij beurs.com berichtten we daar natuurlijk wél over.

In Bulgarije kwam Rumen Radov, bijgenaamd “de rode generaal” aan de macht. Die laat geen gras groeien over zijn voornemens om de banden met Moskou aan te halen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 7 december 2016

'ING gaat bezuinigen op handelsdivisie'

ING gaat besparen op de handelsdivisie van de bank.

De bezuinigingen op de afdeling 'financial markets' zouden bovenop de eerder aangekondigde reorganisatie komen en in 2020 moeten oplopen tot een besparing van 200 miljoen euro per jaar, meldt het Financieele Dagblad (FD).

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 7 december 2016

Zwitserse bank Credit Suisse snijdt verder in de kosten

Credit Suisse snijdt verder in de kosten dan het tot dusver van plan was. De Zwitserse bank kampt met sterk verslechterde marktomstandigheden, waardoor de groei van de opbrengsten tegenvalt.

Daarom moet de beoogde winstverbetering komen van bezuinigingen, meldt het financiële concern woensdag.