Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 32856 tot 32860
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

OESO verwacht diepe bankencrisis in Slovenië

Slovenië krijgt te maken met een diepe crisis in zijn bankensector als het land niet snel ingrijpt. Die waarschuwing gaf de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) tijdens een bezoek aan de hoofdstad van het land.

Bron: webwereld.nl
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

Mobiel bankieren bij ING opnieuw verstoord

Het mobiele internetbankieren van ING heeft weer een storing. Veel klanten kunnen niet inloggen.

Het mobiele internetbankieren van ING heeft opnieuw te kampen met een storing. De oorzaak is vooralsnog onbekend. Webwereld heeft ING om opheldering gevraagd en de bank heeft gezegd daarop terug te komen. Ondertussen neemt het aantal klachten op sociale media als Twitter snel toe.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

Spaarder is gewaarschuwd

Eens kijken wie allemaal aan boord is van de nieuwe Europese strategie om spaarders mee in het bad te trekken wanneer hun bank kopje onder gaat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

Waarom wij blijven beleggen in uranium…

Andrew Brandler, CEO van CLP Group, Hong Kong’s grootste nutsbedrijf, praat met CNBC over de toekomst van de energievoorziening in Azië. Hij ziet een grote toekomst weggelegd voor de nucleaire energie. Als de wereld serieus is om de uitstoot van CO2 te verminderen, moeten ze gaan voor nucleaire energie, dit is de enige energievoorziening die voor nul procent uitstoot kan zorgen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 9 april 2013

Ruim 11% minder bedrijven opgericht in 2012

Er zijn in 2012 11,2% minder bedrijven opgericht in vergelijking met een jaar geleden. Er waren 19.000 minder starters dan in 2011. Het aantal opgeheven bedrijven steeg in 2012 met bijna 11.000. Niettemin steeg het aantal bedrijven in Nederland voor het zesde jaar op rij, er werden meer bedrijven opgericht dan opgeheven. Hiermee stijgt het aantal bedrijven in Nederland al sinds de meting is gestart in 2007.  Tegelijkertijd is het aantal opheffingen in 2012 toegenomen tot ruim 97.000. Ongeveer 8000 hiervan zijn faillissementen. De meeste starters gingen aan de slag in de bouw, handel en zakelijke dienstverlening. Dit zijn ook de branches met de meeste opheffingen.