EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32861 tot 32865 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

“Prijsexplosie bij ruwe olie behoort tot nog steeds de mogelijkheden”

In een recente periode stelden we een extreme volatiliteit op de oliemarkten vast, met grote bewegingen naar omhoog én naar omlaag. Wat West Texas Intermediate betreft was er toch 1 ding opvallend: je kon kopen in een band tussen 92 en 93 Dollar en verkopen in een band tussen 96.50 en 97 Dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Os en Peper restaurants failliet

Drie Os en Peper restaurants in Zwolle zijn failliet verklaard op 21 mei 2013 door de rechtbank van Overijssel. Het gaat om De Winkel van Os en Peper, De Lounge van Os en Peper en De Keuken van Os en Peper. Als curator is mr. E.A.M. Claassen aangesteld.

Lees verder op faillissementsverslag.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Saab belazerde de belastingdienst, Victor Muller in problemen

door Ted Sluymer 23 mei 2013 – Zowel Saab (of wat er van over is) en Victor Muller zitten in de shit. Saab omdat de Zweedse belastingdienst meldt dat in 2010 en 2011 de kluit werd belazerd door de managers van het zieltogende concern. Muller op zijn beurt heeft 690.000 euro naar een BV-tje op de Antillen gesluisd om de belasting te omzeilen.

Lees verder op autokiosk.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Stijgende vraag naar IT’ers met security skills

De recente DDOS aanvallen op de sites van grote Nederlandse banken en de overheid zorgen ervoor dat IT security meer dan ooit in de spotlight staat. Wereldwijd is sprake van een stijging van een verdriedubbeling van het aantal DDOS aanvallen. Rabobank kondigde deze maand aan op zoek te zijn naar 230 security specialisten, en ook bij ING staan vacatures open.

Lees verder op itjobboard.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Nissan roept 841.000 auto's terug, 12.600 in België en Luxemburg

De Japanse autobouwer Nissan roept wereldwijd 841.000 auto's terug wegens problemen aan het stuur. In België en Luxemburg gaat het om 12.600 auto's. Dat zegt Marie-Louise Van Dyck, communicatiedirecteur van Nissan België en Luxemburg.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs