Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 32871 tot 32875
Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

De redding van Cyprus kost meer dan Cyprus zelf

Uiteraard – dat is bij iedere reddingsoperatie zo – blijkt de bail out van de Cypriotische banken een stuk duurder uit te pakken dan werd beweerd toen het besluit werd genomen. Het zou 17 miljard euro zijn, het wordt vermoedelijk 24 miljard. En dat is meer dan het jaarlijkse nationale inkomen van Cyprus. Om een idee te geven: het zou betekenen dat een redding van Nederland 700 miljard zou kosten.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Draghi geeft Cyprus de order om 't goud te verkopen

PANICOS DEMETRIADES SAYS CYPRUS CENTRAL BANK INDEPENDENCE UNDER ATTACK, DEMETRIADES SAYS GOVT WANTS TO SELL GOLD WITHOUT CONSULTATION. CYPRUS CENTRAL BANK GOV DEMETRIADES SAYS HE AND HIS FAMILY RECEIVED DEATH THREATS

As a reminder, Panicos holds the now obsolete position of head of the Cyprus Central Bank.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Goudprijs daalt onder de 1.500 dollar

De goudprijs is vandaag gedaald tot onder de grens van 1.500 dollar per ounce. Daarmee is de laagste stand sinds juli 2011 bereikt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Van Rompuy zet belastingontduiking op agenda Europese top

Herman Van Rompuy maakt van het "politieke momentum" gebruik om het aanpakken van belastingontduiking op de agenda van de volgende vergadering van de Europese Raad te zetten, op 22 mei in Brussel. Dat heeft de voorzitter van de Raad van Europa vandaag aangekondigd in een videoboodschap.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 13 april 2013

Slovenië overweegt verkoop staatsbank

Slovenië wil over twee weken een plan klaar hebben om staatseigendommen, waaronder waarschijnlijk een bank, te verkopen. Dat zei de recent aangetreden premier Alenka Bratusek vrijdag.