EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32876 tot 32880 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Einde van de Eurocrisis kan de Euro onder druk zetten!

Een rapport van Deutsche Bank over de Eurocrisis en het effect daarvan op de Euro deed ons toch even slikken. Katie Martin van de Wall Street Journal interviewde voor haar krant Bilal Hafeez en George Saravelos, de 2 mannen die het rapport hebben opgesteld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Wall Street zet daling voort

De aandelenmarkten in New York gingen donderdag verder omlaag. De vrees dat de Federal Reserve (Fed) het steunprogramma eerder dan verwacht zal afbouwen bleef de stemming onder druk zetten. Ook droeg een tegenvallend Chinees industriecijfer bij aan de negatieve stemming op de beurzen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

6 redenen waarom goudmijnaandelen klaar staan voor een rally

We gaven daarstraks 6 redenen waarom de goudprijs nog 80 % kan dalen. Als dit niet het geval is en de goudprijs houdt stand, kan dit een stevige rally ontketenen bij de achtergebleven goudmijnaandelen. BullionStreet ziet 6 goede redenen voor goudmijnaandelen om hun achterstand goed te maken:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Japanse Nikkei 7,3% gekelderd

De Japanse Nikkei index is vandaag 7,3% lager gesloten. De beurs is sinds november vorig jaar al met 60% gestegen, een correctie viel dan ook niet uit te sluiten. Voor de koersdaling werd nog bijna de 16.000 punten aangetikt, het hoogste punt sinds 2007. Sinds maart 2011 is de Nikkei niet meer zo hard onderuit gegaan.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Huizenprijzen VS klimmen 1,3 procent

De huizenprijzen in de Verenigde Staten zijn in maart op maandbasis met 1,3 procent gestegen. Dat werd dinsdag gemeld door de Amerikaanse overheid.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs