Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 32891 tot 32895
Bron: superspreekbeurt.nl
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Jongen van 9 jaar heeft eigen bedrijf

Henry Patterson uit het Verenigd Koninkrijk heeft sindskort zijn eigen bedrijfje dat al 100 bestellingen heeft binnen gekregen. Zijn pas opgerichte bedrijf is een online winkel die, hoe kan het ook anders, snoep verkoopt…  Met zijn online winkel ‘Not Before Tea’ heeft hij zelfs al wat verdiend!

Henry verkoopt al sinds hij zeven was spulletjes om er geld mee te verdienen. Hij begon met het verkopen van mest langs de weg, vervolgens stapte hij over op eBay en nu heeft hij dus zijn online winkel ‘Not Before Tea’. Aldus de Engelse krant Daily Mail.

Bron: standaard.be
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Herhaling van 2008?

Wat is het verschil tussen een ‘journalist' en een ‘columnist'? Mijn voorstel: columnisten hebben meningen waarmee ze zich identificeren, journalisten hebben hypotheses die ze koel ontleden. Een goede columnist levert een zo sterk mogelijke onderbouwing van die mening, terwijl een goede journalist juist zoekt naar de weerlegging van zijn hypotheses. Vandaar dat de beste columns lezen als preken, en de beste journalistiek als wetenschap.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Economie VS groeit sterker dan gedacht

De Amerikaanse economie heeft in de laatste drie maanden van 2012 beter gedraaid dan eerder werd gedacht. Dat blijkt uit een nieuwe raming van de Amerikaanse overheid die vandaag werd gepubliceerd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Russen verlaten Cyprus

De exodus uit Cyprus is begonnen. Uit onderstaande tweet komt een foto van de luchthaven van Larnaca in Cyprus. Dit is voornamelijk een Russische luchthaven. Er staan 12 vliegtuigen klaar om te vertrekken, 1 minder dan 10 dagen geleden en het zijn niet dezelfde vliegtuigen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Morgan Stanley: euro gaat naar pariteit (1/1) met dollar

Volgens Morgan Stanley kan de euro de komende jaren verder afzakken naar een pariteit met de dollar, dit is een verhouding van 1 op 1. De euro daalde al met 2,6 % tegenover de dollar dit jaar en zal na de debacle in Cyprus verder afglijden. De Italiaanse politieke malaise zal ook niet veel helpen.