EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32891 tot 32895
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Vraag naar Mexicaanse zilveren munten stijgt sterk

De vraag naar de Mexicaanse Libertad munten is in april sterk toegenomen. In de eerste 23 dagen van deze maand werden er al meer verkocht dan in het hele eerste kwartaal. De oplage van de Mexicaanse beleggingsmunten is veel lager dan die van de Canadese en Amerikaanse 1 troy ounce munten. Toch zijn de Libertads momenteel veel beter verkrijgbaar.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Alle bull markets op de beurs sinds 1871

Een grafiek van alle bull markets in Amerikaanse aandelen sinds 1871 suggereert dat de huidige bull market nog een weg te gaan heeft. Zowel qua rendement als duur blijft deze rally nog achter bij het gemiddelde. De langste rally duurde 153 maanden en leverde 516% koersstijging op.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

De fysieke goudrush alleen is niet voldoende

De scherpe daling van de goudprijs 2 weken geleden heeft een enorme goudrush op gang gebracht over heel de wereld, maar vooral in de Aziatische landen China, India en Japan. Tegenover deze enorme vraag naar fysiek goud, staan de outflows bij de goud-ETF's. Dit houdt momenteel een forse opstoot van de goudprijs tegen volgens

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Situatie Italiaanse banken wordt stilaan onhoudbaar

In de pers wordt er weinig aandacht aan besteed, maar de situatie van de Italiaanse banken evolueert van kwaad naar erger. Hoewel er geen sprake is van een crash op de nationale vastgoedmarkt, boert de kwaliteit van de assets die de Italiaanse centrale banken aanhouden steeds verder achteruit.

Lees verder op knack.be
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Mannen zagen tevergeefs hand af om verzekeringsgeld

Twee Spaanse mannen verkeerden blijkbaar in zware geldnood en vatten het plan op om hun verzekering op te lichten. De twee gingen, afzonderlijk van elkaar, erg drastisch te werk. Allebei zaagden ze een van hun handen af en claimden samen 2,5 miljoen euro onder het voorwendsel dat ze het slachtoffer waren geworden van een ongeval. Ongelukkig voor hen hadden ze hun plan iets té goed uitgevoerd.

Lees verder op ad.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs