Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 32901 tot 32905
Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Solarplaza: ‘Nederland onderschat invloed zonne-energie’

De groei van zonne-energie heeft een veel grotere impact op de Nederlandse energie-infrastructuur dan waarmee rekening wordt gehouden, menen deskundigen.

Volgens het internationale kennisplatform Solarplaza worden gas- en kolencentrales onrendabel en moeten energiebedrijven op zoek naar opslagsystemen en slimme elektriciteitsnetwerken. Dit komt volgens het platform omdat zonnepanelen een steeds groter deel van de binnenlandse stroombehoefte zullen dekken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Portugese premier vreest dat regering valt over Europese besparingsmaatregelen

Portugees premier Pedro Passos Coelho heeft zijn naaste collega's gewaarschuwd dat zijn regering zal vallen indien het grondwettelijk hof de door Europa opgelegde besparingsmaatregelen verwerpt. Dat meldt de krant Publico.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

"Steeds meer geld dat steeds minder beweegt!?"

Ondanks het feit dat staatsschulden sinds het uitbreken van de crisis sterk zijn toegenomen en centrale bankbalansen gegroeid zijn hebben we nog niet de inflatie gezien waar men zo voor vreesde... Maar hoe houdbaar is het huidige financieel-economische systeem nog? De schulden groeien, maar het GDP stagneert!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Overheid beschouwt burgers als haar eigendom

Cyprus heeft het startschot gegeven, de aanval op het spaargeld is ingezet. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat de overheden ook nog aan onze pensioenen gaat zitten. Alles wordt in het werk gesteld om het onhoudbare systeem zo lang mogelijk vol te houden, ten koste van alles en iedereen. De overheid beschouwt de burgers als haar eigendom zegt Gewoon Nieuws.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 28 maart 2013

Cramer: ‘Noem me maar een Goldbug”

Ondanks de turbulentie in de markten heeft de goudprijs weinig gedaan, tot verbazing van velen. Jim Cramer nam het op voor het gele edelmetaal op CNBC.

Volgens Cramer zijn de fundamenten vandaag zeer goed voor goud: de vraag blijft toenemen terwijl er almaar minder goud wordt bovengehaald.

Noem Jim Cramer bij deze maar een Goldbug…