EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32901 tot 32905 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Industrie eurozone krimpt minder sterk

De industrie in de eurozone is in mei minder sterk gekrompen dan een maand eerder. Dat maakte marktonderzoeker Markit donderdag bekend op basis van een voorlopig cijfer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Goudprijs stijgt en daalt door Bernanke

Bernanke weet de financiële markten in beweging te krijgen. Niet vreemd, want de Fed kan iedere maand met $85 miljard strooien. De grote vraag was of Bernanke het stimuleringsprogramma zou aanpassen. Een duidelijk antwoord hebben we niet gekregen, maar de prijzen van goud en zilver gingen hard omhoog en weer omlaag.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Aziatische centrale banken blijven goud kopen

De Aziatische centrale banken bleven goud opstapelen in het eerste kwartaal volgens het rapport van het World Gold Council. Zelfs een klein land als Indonesië is begonnen met de aankoop van het gele edelmetaal. Dit wijst erop dat de centrale banken goud nog steeds zien als een goede diversificatie voor hun reserves aldus BullionStreet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Fed injecteert $ 1.000 miljard in buitenlandse banken

We schreven in maart al dat de Federal Reserve $100 miljard injecteerde in buitenlandse banken op een week tijd. Uit het recentste rapport van de Fed blijkt nu dat het totaal geparkeerd geld bij Amerikaanse filialen van buitenlandse banken is opgelopen tot meer dan $ 1.000 miljard of $ 1 biljoen. Dit kan op termijn leiden tot een politieke rel denkt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Waarom deze grote investeerder in goud de handdoek in de ring gooide…

Met het goud blijft het moeilijk kersen eten. Op korte termijn is er weinig eer te behalen met het edelmetaal, op langere termijn liggen de zaken duidelijk helemaal anders. Maar wat is de nu eigenlijke reden waarom de goudprijs medio april plots is gaan verzwakken?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs