EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32901 tot 32905
Geplaatst op: zondag 28 april 2013

Autodealer gaat nu ook Bitcoin accepteren

  De goudbubbel loopt leeg: Verlies in 2013 al ruim 16%! »

  De goudbubbel loopt leeg: Verlies in 2013 al ruim 16%! »

Bitcoins worden steeds populairder. Ondanks de hevige crash van de afgelopen weken blijven mensen vertrouwen houden in de digitale munt. Er zijn al diverse online winkels die Bitoins accepteren als geldig betaalmiddel, maar er is nu ook een autodealer die Bitcoins gaat accepteren. Dit is opmerkelijk te noemen aangezien niet eerder een “offline” winkel heeft gewaagd om Bitcoins te accepteren:

Lees verder op goudbubbel.nl
Geplaatst op: zondag 28 april 2013

'Griekenland goed op koers met bezuinigingen'

Griekenland ligt goed op koers met de uitvoering van zijn hervormingsplannen en bezuinigingen. Dat heeft de Griekse minister van Financiën Yannis Stournaras gezegd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zondag 28 april 2013

MUST SEE: Hoeveel geld is er op de wereld?

In deze video wordt 15 minuten lang over geld gesproken. Er wordt onder andere duidelijk uitgelegd hoe geldcreatie in een fractional reserve banking systeem werkt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 28 april 2013

The Rhyme of the Ancient Gold-Mariner

Gebaseerd op het gedicht van Samuel Taylor Coleridge:

Gebaseerd op het gedicht van Samuel Taylor Coleridge:

Around the World the story had been told, About a Race that would in time unfold, Which would intrigue all, lofty or lowly, With stakes higher than any in history.The outcome would turn out to affect Even those who didn’t participate or bet. Irresistibly altering everyone’s course In subtle or brutal ways for better or worse.Finally the season came for which many long had yearned. And then dawned the day on which all eyes were turned To such a spectacle as rare as one would ever see. Quite possibly the only of its kind to ever be.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 28 april 2013

Alleen geld kan je redden in de red-jezelf-maatschappij

Onze premier roept ons op meer auto’s en huizen te kopen. De economie zal weer gaan draaien, bezuinigingsplannen kunnen in de papierversnipperaar en alles wordt zoals het altijd was. Haha, leuk geprobeerd, minister-president. 

Lees verder op nuzakelijk.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs