Nieuws / Artikelen met het woord

58138 artikelen gevonden. Artikel 32926 tot 32930
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Opnieuw cyberaanval SNS Bank

Opnieuw is SNS Bank getroffen door een cyberaanval. Donderdagavond liet de bank dat via twitter weten. ,,Op dit moment ondervinden we hinder van een DDoS-aanval. Internet- en mobiel bankieren zijn wel beschikbaar. Er zijn problemen bij iDeal-betalingen. Onze excuses en wij werken hard aan het herstel’’, aldus SNS.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Vraag naar fysiek goud explodeert wereldwijd

Een blik op MarketUpdate leert ons dat de wereldwijde vraag naar fysiek goud explodeert in de laatste week. Ik bundel even de bericht van gisteren en vandaag die duiden op een sterke toename van de vraag naar fysiek goud, van Japan tot de Verenigde Staten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

US Mint verkoopt 2 ton goud,… op 1 dag!!

Volgens de gegevens van de US Mint heeft zij gisteren, 17 april, 63.500 ounces aan gouden munten verkocht. Dit komt overeen met 2 ton goud dat werd verkocht aan gouden munten, ... op 1 dag. Dit bewijst nogmaals de grote divergentie tussen de papieren goudprijs en de fysieke vraag naar goud. In heel april ligt de verkoop bij de US Mint al op 147.000 ounces. Dit is meer dan februari en maart tezamen, en we zijn nog maar in de helft van de maand zegt

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

'Winsten Nederlandse banken onder druk'

Dat zei kredietbeoordelaar Fitch in een rapport dat donderdag werd gepubliceerd.

Door de crisis hebben de banken te kampen met meer voorzieningen voor slechte leningen, aldus de kredietbeoordelaar. Fitch stelt echter dat het totale aantal slechte leningen bij de banken nog relatief laag is in vergelijking met internationale niveaus.

Bron: langleveeuropa.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

EU is het nieuwe communisme: macht zonder grenzen

Grenzeloze macht. Klinkt heerlijk? Voor sommigen, absoluut. Klinkt als een sprookje? Niet voor het EU-regime. Diefstal van geld, diefstal van macht, diefstal van eigendommen, op grote schaal levens ruïneren? Alles kan en mag in het uitleven van haar federale droom.