EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32931 tot 32935 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Hollande wil eigen regering voor eurozone

De eurozone moet een eigen ''economische regering'' krijgen, met een ''echte president''. Die moet elke maand bijeenkomen en onder meer de belastingstelsels van de 17 eurolanden harmoniseren.

Dit is een van de vier punten van het ''Europees initiatief'' dat de Franse president François Hollande donderdagavond presenteerde.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Paus Franciscus roept leiders op einde te maken aan de tirannie van het geld

He said free-market capitalism had created a “tyranny” and that human beings were being judged purely by their ability to consume goods.

Money should be made to “serve” people, not to “rule” them, he said, calling for a more ethical financial system and curbs on financial speculation.

Lees verder op co.uk
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Stresstest banken EU uitgesteld tot 2014

De Europese Bankautoriteit (EBA) stelt de volgende formele stresstest voor de Europese bankensector uit tot 2014.

Het uitstel moet de Europese Centrale Bank (ECB) tijd geven om onderzoek te doen naar de kwaliteit van bezittingen van banken in de Europese Unie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Platina, Palladium en Uranium

Rick Rule van Sprott Global Resource Investment ziet veel potentieel in de vorm van platina, palladium en uranium de komende jaren. Op een meeting stelde hij vragen aan het publiek. De antwoorden, of het gebrek eraan, tonen aan hoe gevaarlijk de situatie is op de financiële markten en dat de edelmetalen niet reageren zoals ze zouden moeten doen, aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Al het personeel van Swissport weer aan het werk

Na een staking die goed vier dagen geduurd heeft, zijn in de vooravond ook alle aanwezige arbeiders van bagageafhandelaar Swissport weer aan het werk gegaan. Dat bevestigen twee vakbondsafgevaardigden. "De staking wordt morgen niet meer erkend", zegt Sandra Langenus van de socialistische vakbond.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs