Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 32931 tot 32935
Bron: iex.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Gouden tip

"Over time, always and forever, equities will outpace commodities. Equities will also outpace consumer and producer inflation. It has to be this way. Why? Human ingenuity will always find more productive ways to stretch our available resources. Our capacity to make our own lives better is timeless, relentless, and powerful."

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Woorden van een “Insider”

Vanmorgen heb ik de eer gehad om iemand van de COMEX aan het woord te zien, die hier op de CBOE in Chicago ons kantoor kwam binnenlopen, omdat hij een kennis is van Andrew Keene. Ik heb van de situatie gebruik gemaakt om zijn woorden zo accuraat mogelijk te noteren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Waar ligt de bodem voor goud?

Mijn mailbox zit vol met beleggers die mij vragen waar de bodem voor goud ligt.

De waarheid is ... ik heb geen flauw benul!

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

DNB waarschuwt voor nieuwe escalatie crisis

Hernieuwde escalatie van de Europese schuldencrisis blijft een belangrijk risico voor de financiële stabiliteit in Nederland. Daarvoor waarschuwt De Nederlandsche Bank (DNB) in een donderdag gepubliceerd rapport.

Bron:
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Jouw banktegoed kan ook in beslaggenomen worden

Realiseer het goed, we leven in een gevaarlijke tijd, de maatregelen van overheden, ministers van financiën, en ambtenaren over de hele wereld hebben ons op de rand van de afgrond gebracht, naar volledige ineenstorting, hetwelk eindigt met monetaire onrust, voedseltekorten, paniek, sociale onrust en totale ontwrichting van de middenklasse en de infrastructuur. Nadat de EU de ongekende stap heeft genomen de middelen van particuliere spaarders in Cyprus in beslag te nemen, is de ware EU-aap uit de mouw gekomen. De volgende keer is jouw rekening ook in gevaar. Neem deze boodschap ter harte en stuur die door aan je vrienden als een serieuze waarschuwing. Jim Rogers suggereert dat de tijd bijna op is en dat degenen met eigen middelen zich moeten voorbereiden op het ergste. Hij geeft je deze waarschuwing: