Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 32941 tot 32945
Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 6 april 2013

Mariani zwaait af bij Dexia met 1,7 miljoen euro

Pierre Mariani vertrekt met een vergoedingspakket van 1,7 miljoen euro. Dat meldt De Morgen. In augustus nam de Fransman ontslag als CEO bij Dexia. De Standaard en De Tijd weten dan weer dat Dexia op een bijzondere aandeelhoudersvergadering voor 5,5 miljard euro verliezen gaat afboeken, waardoor het maatschappelijk kapitaal herleid wordt tot 500 miljoen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 6 april 2013

'Groot aantal crèches failliet'

Het aantal faillissementen in de kinderopvang neemt snel toe. In het eerste kwartaal van 2013 gingen al 51 instellingen over de kop.

Dat meldt het AD zaterdag.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 6 april 2013

Ook grote Belgische bedrijven gelinkt aan belastingparadijzen

Liefst 110 Belgische bedrijven zijn verbonden aan firma's op de Kaaimaneilanden en de Britse Maagdeneilanden. Onder hen ook kleppers als KBC, Solvay, GDF Suez en zelfs de Belgische staat. Dat meldt 'De Tijd'.

Bron: demorgen.be
Geplaatst: zaterdag 6 april 2013

© photo news.Topbankiers bij de zwaar getroffen Bank of Cyprus hebben bewijsmateriaal over wantoestanden bij de bank vernietigd. Dat melden verschillende lokale media. Een rapport dat het consultancybedrijf Alvarez & Marsal op vraag van de centrale bank van Cyprus heeft opgesteld, bevat volgens de krant Kathimerini bezwarend materiaal tegen de voormalige toplui Andreas Eliades en Christakis Patsalides.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

De ING en iDeal-storing door hackers aanval

Het journaal onthult vanavond dat de ING-storing – en vermoedelijk ook de iDeal-storing zijn veroorzaakt door internetpiraten die massaal ING en andere Nederlandse banken hebben bestookt. ING is daardoor vandaag platgelegd, en de iDealstoring heeft vermoedelijk dezelfde oorzaak.