EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3296 tot 3300 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 13 augustus 2017

De FED is het spoor bijster

Volgens macro-econoom Kees de Kort weet zelfs de FED geen raad meer met de ontwikkelingen op de Amerikaanse arbeidsmarkt. Want wat kunnen ze nog zeggen over de huidige tegenstrijdigheden?

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zondag 13 augustus 2017

Gevechtsvliegtuigen voor palmolie: Indonesië slaat munt uit sancties tegen Moskou

Indonesië gaat palmolie, koffie en thee ruilen tegen Russische gevechtsvliegtuigen. Het land wil zo profiteren van de nieuwe internationale sancties tegen Moskou, zegt een plaatselijke verantwoordelijke.

Indonesië tekende afgelopen week een ontwerpakkoord met Rusland. Het land zal elf Russische Soechoj-gevechtsvliegtuigen kopen, in ruil voor basisgoederen, zegt een woordvoerder van het Indonesische ministerie van Handel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 13 augustus 2017

Rusland actief aan de slag met cryptocurrencies

Een consortium van banken in Rusland is bezig met de ontwikkeling van een eigen virtuele munt op basis van de blockchain technologie van Ethereum, de grootste virtuele munt na Bitcoin. Met de adoptie van deze nieuwe technologie willen de banken het betalingsverkeer sneller en veiliger maken. Ook ziet de bankensector van Rusland de blockchain als een goed instrument om contracten en eigendomspapieren te digitaliseren, wat aanzienlijke kostenbesparingen met zich mee kan brengen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 13 augustus 2017

Succes: 11 gewoontes om je van de middelmaat te onderscheiden

Wil succes wil hebben, moet zich van anderen weten te onderscheiden. Deze tips van het mannenmagazine Ask Men kunnen je daar een handje bij helpen:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 13 augustus 2017

Banken betaalden 321 miljard dollar aan boetes sinds 2007

Financiële instellingen hebben sinds het uitbreken van de financiële crisis exact 10 jaar geleden ruim 150 miljard dollar aan boetes betaald in de Verenigde Staten. Dat blijkt uit berekeningen van de Britse zakenkrant Financial Times.

Exact 10 jaar geleden – op 9 augustus 2007 – blokkeerde de Franse bank BNP Paribas de toegang alle fondsen die waren blootgesteld aan zogenaamde ‘rommelkredieten’. Velen zagen daarin het startsein van een crisis die de ganse wereld in haar val zou meesleuren.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs