Nieuws / Artikelen met het woord

57279 artikelen gevonden. Artikel 3296 tot 3300
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 december 2016

5 dingen die wij graag hadden geweten op ons 20e

De jonge generatie heeft een web vol informatie. Deze informatie is belangrijk omdat het mensen kansen geeft die vroeger niet mogelijk waren. Tips en ervaringen worden gedeeld als nooit tevoren en daar worden we allemaal beter van. In ‘onze tijd’ bestond dat nog niet, dan moest je zelf de ervaring opdoen. Nu moet je ze lezen … en toepassen.

Dit zijn 5 belangrijke dingen die we liever op ons 20e hadden geweten. Dit kan jou op weg zetten naar succes, rijkdom en meer geld … om te beleggen uiteraard.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 6 december 2016

Russisch noodhospitaal Aleppo gebombardeerd, media zwijgt

Nederland met haar staatsomroep en regering zakten deze week door een nieuwe morele ondergrens. Een Russisch veldhospitaal werd vandaag geraakt door negen mortieren. Twee Russische artsen die daar aan het werk waren om met name ook burgers en kinderen te helpen, verloren daarbij het leven. Een derde raakte gewond.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 6 december 2016

Oktober maakt alles weer goed

Positief nieuws voor de detailhandel. Na een aantal matige maanden ziet macro-econoom Kees de Kort licht aan het eind van de tunnel.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 6 december 2016

Nieuwe Sharia standaard voor beleggen in goud

Met ingang van deze week moet beleggen in goud voor de Islamitische wereld toegankelijker worden, zo schrijft de World Gold Council. Zij ontwikkelden in samenwerking met de Accounting and Auditing Organisation for Islamic Financial Institutions (AAOIFI) een nieuwe Sharia standaard voor goudbeleggingen. Daarmee kan een nieuwe doelgroep bereikt worden die alleen conform de Islamitische wet in goud willen beleggen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 6 december 2016

Euro stijgt na referendum Italie

De uitslag van het Italiaanse referendum is voor valutahandelaren geen reden om negatiever te worden over de euro. Zakte de munt direct na het Italiaanse ‘nee’ nog naar $1,05 (het laagste niveau sinds maart 2015), op dinsdagochtend tikte de wisselkoers bijna de $1,08 aan. Daarmee is de euro per saldo sterker uit het referendum gekomen.