Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 32951 tot 32955
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Goud is een politiek spel geworden

De daling van de goudprijs was perfect getimed en geregistreerd volgens Jim Sinclair.

De daling van de goudprijs moet ervoor zorgen dat de fiatmunten in een goed daglicht worden geplaatst. Een daling zoals we die deze week zagen, kan alleen maar door manipulatie van de goudprijs. Er zijn geen fundamentele redenen te vinden die een dergelijke daling rechtvaardigen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Miljoenen Nederlanders krijgen minder pensioen

Leonie Hogervorst,

DeWereldMorgen.be | 68 Nederlandse pensioenfondsen kortten op 1 april hun uitgekeerde pensioenen tot wel 7 procent. Dit moesten zij onder druk van De Nederlandsche Bank, die de dekkingsgraad weer op het gewenste niveau van 105% wil zien. 5,6 miljoen Nederlanders worden hierdoor geraakt: een derde van het totaal aantal inwoners van Nederland. En bij deze korting blijft het niet: in 2014 zullen sommige fondsen nogmaals een korting doorvoeren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

De schuld en het einde van Japan perfect in beeld

Onderstaande video van Addogram geeft perfect de situatie weer in Japan, het legt uit hoe de situatie onhoudbaar is geworden en wanneer en hoe het uiteindelijk zal leiden tot een default van de Japanse schuld. Deze video moet je gezien hebben om de situatie in Japan te begrijpen. Deze situatie is een blik in de toekomst voor Europa en Amerika.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Zo ziet de kapitaalvlucht uit Italië eruit

Silvio Berlusconi heeft ooit eens gezegd dat belastingontduiking en omkoping gewettigd is zolang iedereen het doet. Nu verklaart de CEO van Italië zijn grootste bank, UniCredit, dat de confiscatie van spaargeld geen probleem is, zolang ze het overal toepassen. M.a.w. gangsterpraktijken zijn dus gewettigd zolang iedereen het maar doet. Dit zet de Italianen aan om bizarre oplossingen te zoeken om hun kapitaal veilig te stellen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

De ultieme Bitcoin Infographic (+ volg live de prijs van de Bitcoin)

Onderstaande infographic van Visual Capitalist geeft een mooi overzicht van de populairste munt van het moment. Deze infographic is de perfecte aanvulling op ons artikel.