Nieuws / Artikelen met het woord

57286 artikelen gevonden. Artikel 32951 tot 32955
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 27 maart 2013

Cyprus: Enkele lessen over ons geld en goud

Cyprus is een klein land, maar de redding van Cyprus was dagenlang wereldnieuws. De redding van Cyprus en alles wat er rond gebeurd is, leerde ons alvast enkele belangrijke lessen over ons en geld en over goud. Het is belangrijk om de juiste lessen te trekken zodat we in de toekomst niet meer dezelfde fouten maken. Enkele lessen uit de Cyprus-crisis volgens

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 27 maart 2013

'Bankbeperkingen Cyprus duren een week'

Klanten van banken in Cyprus kunnen vanaf donderdag in ieder geval een week lang maar beperkt geld opnemen of naar het buitenland brengen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 27 maart 2013

Is dit de volgende Cyprus?

We kregen net een bericht in onze mailbox dat er nieuwe landen in problemen geraken, met name enkele Oost-Europese landen worden nu geviseerd door de markten.

Ook deze landen leefden jarenlang op te grote voet, waardoor bail-outs stilaan onvermijdelijk worden. En u kent het nieuwe recept van Europa inmiddels, bail-outs worden bail-ins!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 27 maart 2013

Wat het domme geld ons nu vertelt

De particuliere beleggers worden wel eens geassocieerd met het "domme" geld. Particuliere beleggers staan erom bekend om in de beurs te stappen rond de top en uit de beurs te stappen rond de bodem, in tegenstelling tot het slimme geld. DeĀ 

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 27 maart 2013

Mijnproductie China bereikte in 2012 record van 403 ton

De Chinese goudmijnen draaien op volle toeren. Was het land in 2011 al de grootste producent ter wereld met 355 ton, in 2012 werd zelfs de grens van 400 ton gepasseerd. China verzamelt veel goud, waarvan een deel waarschijnlijk toegevoegd zal worden aan de reserves van de centrale bank.