EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32951 tot 32955 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Amerikaanse overheid blokkeert Bitcoin rekening

De Amerikaanse betaaldienst Dwolla mag op last van het Department of Homeland Security geen betalingen meer verrichten aan het Amerikaanse account van Mt. Gox, verreweg de grootste Bitcoin-exchange. Het is onduidelijk waarom het gerechtelijk bevel is uitgevaardigd.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Peter Schiff: ‘Goud gaat hoger door Japanse crisis’

Peter Schiff liet er geen misverstand over bestaan op CNBC: Japan is een doodlopende straat ingeslagen met haar monetair beleid. De Japanse crisis is nog maar net begonnen, want een potentiële hyperinflatoire nachtmerrie loert om de hoek.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Beleggers stappen uit goud-ETF's en kopen meer fysiek goud

WGC: Beleggers stappen uit goud-ETF's en kopen fysiek goud

WGC: Beleggers stappen uit goud-ETF's en kopen fysiek goud

De World Gold Council (WGC) heeft vandaag haar kwartaalbericht over de wereldwijde goudmarkt naar buiten gebracht. In dit rapport licht de WGC de laatste ontwikkelingen in de fysieke goudmarkt toe. Zo blijkt dat de vraag naar gouden juwelen in het eerste kwartaal van dit jaar ruim 10% hoger lag dan in het vierde kwartaal van vorig jaar en dat centrale banken voor het negende kwartaal op rij goud gekocht hebben. Een andere opvallende ontwikkeling is de daling van het aanbod van sloopgoud. Het afgelopen kwartaal was het vierde kwartaal op rij waarin er minder 'oud goud' werd aangeboden. Volgens de WGC hangt dat meer samen met het opdrogen van aanbod dan met de ontwikkeling van de goudprijs.

Lees verder op
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Beleggers stappen uit goud-ETF's en kopen meer fysiek goud

Er vindt een kentering plaats in de goudmarkt. Het laatste rapport van de World Gold Council laat namelijk zien dat goud-ETF's voor het eerst gekrompen zijn! Niet langer willen beleggers een papieren claim, maar fysiek goud vasthouden. De vraag naar beleggingsgoud nam in het eerste kwartaal van dit jaar opnieuw toe. We vragen ons af wat het tweede kwartaal gaat brengen, gezien de grote vraag naar fysiek metaal in de maand april.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Hollande wil eigen regering voor eurozone

De eurozone moet een eigen ''economische regering'' krijgen, met een ''echte president''. Die moet elke maand bijeenkomen en onder meer de belastingstelsels van de 17 eurolanden harmoniseren.

Dit is een van de vier punten van het ''Europees initiatief'' dat de Franse president François Hollande donderdagavond presenteerde.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs