EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32961 tot 32965
Geplaatst op: zaterdag 27 april 2013

Max Keiser over goud en centrale banken

Max Keiser gaat in een uitzending van BBC in discussie met de Britse econoom Daniel Knowles over goud, centrale banken en de economie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 27 april 2013

Goud heeft zijn glans verloren

De scherpe daling van de goudprijs geeft aan dat het edelmetaal niet langer als veilige haven voor beleggers kan worden gezien. Ook al blijft de wereld­economie zwak en ligt er nog een eurocrisis op de loer, de naderende wijziging van het monetaire beleid in de VS zal de goudprijs verder drukken.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: zaterdag 27 april 2013

Het gaat goed met de wereld maar niet met Europa

Weet u nog dat we van de eurobonzen en regeringsleiders telkens weer te horen kregen dat “nu”, echt de afgrond was bereikt en het weer beter ging en verder zou gaan. We konden weer opademen, met hoop en frisheid de komende tijd tegemoet zien. In werkelijkheid blijkt het allemaal gebakken lucht te zijn geweest zoals velen van ons al lang wisten.

Lees verder op biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 27 april 2013

„Hoog tijd dat het economische voorjaar begint”

Het jaar 2012 begon met de warmste nieuwjaarsdag ooit –het werd 12,9 graden in De Bilt– en eindigde met een overslagrecord van het Havenbedrijf Rotterdam. Maar daartussenin ging het volgens het CBS niet al te best. „De recessie was milder dan die in 2009, maar we voelden haar des te meer.”

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: zaterdag 27 april 2013

De geweldloze bezetting van het Zuiden: Duitse bedrijven kopen Spanje leeg

German Flags

German Flags

Duitse kmo’s melden zich steeds vaker voor de overname van bedrijven in noodlijdend Zuid-Europa, nu de angst voor een opbreken van de eurozone lijkt te luwen en de doorgevoerde hervormingen in deze regio opnieuw voor aantrekkelijk investeringsklimaat zorgen.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs