EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32971 tot 32975 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Canadese munthuis ziet omzet sterk stijgen

De Royal Canadian Mint zag de omzet in de eerste drie maanden van dit jaar sterk toenemen. De verkoop van zilveren munten steeg met 65% ten opzichte van vorig jaar en de verkoop van gouden munten verdubbelde bijna. Beleggers kopen veel edelmetaal, ondanks de daling van de prijzen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

IMF; yen waardevermeerdering is niet problematisch

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) meldt op vrijdag volledig achter de doelstelling van de centrale bank van Japan te staan om de inflatie op 2% te krijgen, door 'ingrijpende verbeteringen' aan zijn monetaire beleidskader. De in Washington gevestigde organisatie voegt daar aan toe de depreciatie van de yen ten opzichte van de Amerikaanse dollar niet als problematisch te beschouwen.

"Zolang de monetaire versoepeling binnenlandse doelstellingen nastreeft, en het gepaard gaat met uitgebreide begrotings- en structurele hervormingen, zien we de huidige depreciatie van de yen niet als problematisch", aldus het IMF in een afsluitende verklaring na zijn missie-overleg met Japan.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Google Glass wordt een markt van 11 miljard dollar!

De hele wereld zit blijkbaar te wachten op de nieuwste technologische trends. Draagbare technologie staat op het punt om door te breken. Er is al veel over geschreven, maar de lancering van de eerste producten komt steeds dichter bij. Het reeds veelbesproken Google Glass zou in de sector van de draagbare technologie een markt van $ 11 miljard kunnen creëren.

De eerste Google Glass wordt pas over een jaar verwacht, maar analisten gaan er van uit dat de markt snel aan populariteit zal winnen. Zo zullen er tegen 2018 jaarlijks 21 miljoen stuks van Google Glass verkocht kunnen worden. Omgerekend aan een faire prijs van $ 500 per stuk geeft dit een jaarlijkse omzet voor Google van bijna $ 11 miljard.

Google creëert nu al een markt voor Google Glass

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Indiase economie kent laagste groei in tien jaar

De Indiase economie is in het financiële jaar 2012-2013 met 5 procent gegroeid, het laagste groeicijfer in een decennium. Dat blijkt uit officiële cijfers.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Forse daling RTL Z Huizenindex

De situatie op de huizenmarkt is in het eerste kwartaal fors verslechterd. Dat blijkt uit de nieuwe RTL Z Huizenindex. Deze kelderde van 46 naar slechts 38 punten. Het herstel van het vierde kwartaal werd zo grotendeels teniet gedaan.

''Er zijn minder bestaande woningen verkocht, minder nieuwbouw, de prijzen zijn gedaald en er zijn fors minder hypotheken verstrekt; alles is teruggevallen'', aldus Peter Boelhouwer, hoogleraar woningmarkt TU Delft.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs