EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32971 tot 32975 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Dit aandeel heeft nog heel veel opwaarts potentieel

Sinds november vorig jaar heeft de brede markt er een stijging van meer dan 20 % opzitten. Sommige beleggers beginnen nu hoogtevrees te krijgen. Het beste wat je dan kan doen is overschakelen op een sector die volledig genegeerd wordt en waarvan de fundamenten al enige tijd duidelijk wijzen op een stijgende trend.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Wat als de economische depressie uitblijft?

De recente daling van de goud- en zilverprijzen en controverses rond een aantal figuren in de ‘liberty movement’ heeft bij een enkeling een moment van bezinning teweeg gebracht. Heeft alle angst- en pessimisme-porno wel zin? En kloppen bepaalde aannames wel? Er wordt immers al jaren geroepen dat een complete ineenstorting van ons financieel-economisch systeem nog slechts een kwestie van tijd is. Maar laten wij eerlijk zijn, de pleuris is nog niet uitgebroken, ondanks de hoge werkloosheid, oplopende tekorten en immense geldcreatie. De bussen rijden op tijd, supermarkten zijn bevoorraad en de euro en dollar zijn nog steeds wettige betaalmiddelen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Minder zekerheid, lagere lonen: Europeanen zien toekomst somber in

Langer werken voor minder geld, en een toekomst die somberder en onzekerder oogt dan die van onze ouders. Ziedaar de grimmige resultaten van een opiniepeiling die het instituut Gallup vandaag bekendmaakte.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Bouwproductie eurozone opnieuw gedaald

De bouwproductie in de eurozone is in maart met 1,7 procent gedaald ten opzichte van de maand daarvoor. Dat blijkt uit gegevens die Eurostat, het Europees bureau voor de statistiek, vrijdag bekend heeft gemaakt. In februari was er nog sprake van een daling met 0,3 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Meer kwaliteit en minder kwantiteit op beurs van Wall Street

De scherpe terugval van het aantal nieuwe bedrijven op de beurs van Wall Street heeft met verschillende factoren te maken. De cijfers spreken voor zichzelf: in 1997 gingen nog 8,800 bedrijven in de U.S. publiek, vorig jaar waren er dat nog maar 4,100 of minder dan de helft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs