EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32976 tot 32980
Geplaatst op: zondag 5 mei 2013

The Secret of Oz – Geen Staatsschuld Meer!

Met het spierballen werk van de Centrale Banken van afgelopen dagen, en de aanhoudende recessie/crisis: Hoog tijd voor een blik op het functioneren van die Centrale Banken.

Met het spierballen werk van de Centrale Banken van afgelopen dagen, en de aanhoudende recessie/crisis: Hoog tijd voor een blik op het functioneren van die Centrale Banken.

Zou het kunnen dat oplossingen voor de economische problemen verwerkt zijn in het meest geliefde kinderverhaal aller tijden, “The Wonderful Wizard of Oz”?

Lees verder op urubook.net
Geplaatst op: zondag 5 mei 2013

Bartiromo vs. Schiff: (soft) Money-Honey vs. The Golden Boy

Perfectly summarizing the cognitive dissonance of the mainstream media (and their drone-like viewers), this duel of the Soft-Money-Honey Maria B and Hard-Money Golden Boy Peter Schiff was a tragic farce. Maria comes out swinging, "whether this is a manufactured market or not, you've got no alternative but stocks - where's my yield?" Schiff counters, "there are alternatives" - summarily scoffed at (a-la his-housing appearances in 2006/7) by Maria

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zondag 5 mei 2013

VS: Huurders worden verpletterd door woonlasten

Among working households earning less than 30 percent of their area's median income (AMI), a whopping 80% spent more than half their pay on housing alone. Among the toughest states for renters are usual suspects like New York, California, Florida, Nevada, and Arizona (see map above).

Lees verder op businessinsider.com
Geplaatst op: zondag 5 mei 2013

Britten lenen geld om voedsel te lopen

De economische crisis slaat in het Verenigd Koninkrijk ongemeen hard toe bij de burgers. Onderzoeksbureau Which? heeft uitgerekend dat vermoedelijk vijf miljoen Britten hun spaarcenten of privelimieten moeten aanspreken  om boodschappen te kunnen kopen.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zondag 5 mei 2013

RBS-topman: bedrijven durven niet te lenen

Dat de kredietverlening aan het Britse bedrjfsleven nog altijd op een laag pitje staat, ligt niet aan de banken. Bedrijven durven zelf geen nieuwe financiële verplichtingen aan te gaan. Dat zegt topman Stephen Hester van Royal Bank of Scotland (RBS) in een zondag gepubliceerd interview met The Sunday Times.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs