EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32986 tot 32990 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Zilver Maple Leaf munten voor EUR 21,49

Help ons mee een vliegtuig te vullen met zilver Maple Leaf munten. Begin juni wordt de volgende zending Maple Leafs uit Canada op Schiphol verwacht. Koopt u nu onze Groupdeal dan besparen wij op de verzendkosten en dat voordeel is aan u doorberekend. Ongeacht het aantal munten dat u koopt, een vaste extreem lage prijs van EUR 21,49 per stuk. Slechts geldig voor 2.500 stuks, dus op = op!

[...]

Lees verder op TSM
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

“Technologieaandelen klaar om achterstand in te halen”

De technologieaandelen zijn op de beurs van Wall Street wat achtergebleven en dat heeft zo zijn redenen. De investeerders kochten tot dusver vooral defensieve aandelen en zijn nu bezig om de switch te maken richting cyclicals. Technologieaandelen blijven zodoende wat in de kou staan.

Zachary Karabell, president van River Twice Research, ziet daar echter verandering in komen: de technologieaandelen staan in de startblokken om achterstand in te lopen. Hij verwacht dat de bedrijven meer zullen gaan investeren in techno en dat zal op de beurs van Wall Street niet zonder gevolgen blijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Eerste ontslagen bij Nationale Nederlanden

Verzekeraar Nationale Nederlanden, een onderdeel van ING, begint deze week met de uitvoering van de vorig jaar aangekondigde reorganisatie. 

Verzekeraar Nationale Nederlanden, een onderdeel van ING, begint deze week met de uitvoering van de vorig jaar aangekondigde reorganisatie. 

Een deel van de mensen van wie hun baan gaat verdwijnen, krijg dit donderdag te horen, zo liet een woordvoerster van de verzekeraar dinsdag weten.

Afgelopen november werd bekend dat bij Nationale Nederlanden 1350 van de 6000 banen gaan verdwijnen. De verzekeraar sloot toen niet uit dat er gedwongen ontslagen vallen. Met de ingreep wilde moederbedrijf ING 200 miljoen euro besparen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Is dit het begin van een nog sterkere beursrally?

De Dow Jones Industrial Average Index blijft de records aaneenrijgen. De meest spraakmakende index op de beurs van Wall Street is sinds medio november met bijna een kwart gestegen. Dit jaar is de Dow Jones Industrial Average nog geen enkele keer meer dan 2 dagen op rij lager gesloten.

Dat is op zich opzienbarend, maar de Amerikaanse beurzen laten wel in meer opzichten van zich spreken. Het percentage aandelen dat nieuwe new 52-week highs liet optekenen bereikte vorig week het hoogste niveau in bijna 25 jaar. De pret kan dus blijkbaar niet op.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Dit is waarom Google de grootste techgigant is

Vorige week gaf Google CEO Larry Page onverwacht toch een speech op zijn jaarlijkse developer conference in San Francisco. Naarmate de speech vorderde werd steeds weer duidelijker waarom Google het grootste technologiebedrijf ter wereld is, en vermoedelijk nog lang zal blijven.

Larry Page verkoopt geen producten, hij verkoopt een visie. Een visie van een wereld waarin technologie een steeds dominantere positie inneemt, een wereld waarin we technologie steeds meer nodig hebben en zelfs niet meer zonder kunnen. Een wereld waarin iedereen toegang heeft tot de laatste nieuwtjes en een wereld waarin diegene die de kennis heeft, deze ook wil delen met de rest.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs