Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 32986 tot 32990
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Haruhiko Kuroda tot Ben Bernanke: ‘Mijn bazooka is groter dan uwe!’

De verwachtingen voor de meeting van de Bank of Japan (BOJ) waren hooggespannen, zo hooggespannen zelfs dat de nieuwe gouverneur Haruhiko Kuroda bij wijze van spreken in een Samurai uitrusting moest opduiken om nog iemand te kunnen verbazen. Die Samurai kleren heeft Kuroda dus maar thuis gelaten.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

"Japan bezwijkt onder haar schuldenberg"

Volgens Kyle Bass is het onvermijdelijk dat Japan zal bezwijken onder haar schuldenberg. Met het nieuwe beleid van de Japanse centrale bank zal het proces alleen maar versneld worden. Tegenover CNBC heeft Bass, die al langer kritisch is over de Japanse economie, zijn toekomstverwachting.

Bron: deutsche-wirtschafts-nachrichten.de
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Geen goud voor abnamro klanten

Die niederländische Bank ABN AMRO hat sich zum 1. April entscheiden, die eigenen Geschäftsbedingungen zu ändern. Diese betreffen vor allem Anleger, die physisches Gold oder andere Edelmetalle bei der Bank eingelagert haben. Wie ein Schreiben der Bank an ihre Kunden zeigt, werden von nun an die Edelmetalle nicht mehr an ihre Besitzer physisch ausgegeben. Vielmehr erhalten die Bankkunden den Geldwert ihrer Edelmetalle. Das Gold und die anderen Edelmetalle seien aber weiterhin bei der Bank gut aufgehoben. Die ABN Amro ist die größte niederländische Bank.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Is de Federal Reserve de wanhoop nabij?

De manipulatie van de goudprijs is in feite illegaal, maar aangezien het gebeurt in opdracht van de Amerikaanse overheid, wordt het door de vingers gezien. Als goud geen bedreiging was van de dollar, zou de prijs ook niet gemanipuleerd moeten worden. De Federal Reserve is vermoedelijk de wanhoop nabij aldus 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Goud is een politiek spel geworden

De daling van de goudprijs was perfect getimed en geregistreerd volgens Jim Sinclair.

De daling van de goudprijs moet ervoor zorgen dat de fiatmunten in een goed daglicht worden geplaatst. Een daling zoals we die deze week zagen, kan alleen maar door manipulatie van de goudprijs. Er zijn geen fundamentele redenen te vinden die een dergelijke daling rechtvaardigen.