EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
59
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32986 tot 32990
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Steeds meer slechte leningen in Italiaanse banken

Italiaanse banken zagen het percentage slechte leningen op de balans in 2012 sterk toenemen. De Banca Monte dei Paschi di Siena zag het percentage ten opzichte van 2011 zelfs verdubbelen tot 4,5% en heeft inmiddels meer risico op deze leningen dan het kan dragen met haar eigen vermogen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Australië zet deel valutareserves om in Chinees schuldpapier

Australië en China zoeken toenadering, want de twee landen zijn goede handelspartners van elkaar. Ze willen niet alleen de handel bevorderen door de eigen valuta te gebruiken, ook willen ze meer investeringen in elkaars economieën mogelijk maken. China heeft Australië toestemming gegeven Chinese staatsobligaties te kopen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Steeds meer jongeren zonder werk en zonder studie

Een grafiek uit een rapport van Credit Suisse laat zien dat steeds meer jongeren langs de zijlijn zijn komen te staan, sinds het uitbreken van de financiële crisis. In 2011 had was één op de vijf jongeren in veel van de PIIGS-landen niet aan het werk én niet aan de studie. Een 'verloren generatie' dreigt..

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Ook Australiërs en Japanners kopen goud als gekken

Het is ons uiteraard niet ontgaan dat de goudprijs op kousenvoeten aan een herstel bezig is. Dat herstel is krachtiger dan verwacht, veel waarnemers hadden er namelijk op gerekend dat bijkomende verkoopdruk zou loskomen wanneer de goudprijs zou stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 26 april 2013

Zilver, het perfecte trading materiaal

cfd-trading-info Main Menu Home What is CFD trading? Choose a cfd broker Copy trading Technical analysis Plus500 - review Articles Links Contact Sitemap Articles

cfd-trading-info Main Menu Home What is CFD trading? Choose a cfd broker Copy trading Technical analysis Plus500 - review Articles Links Contact Sitemap Articles

For thousands of years people have been trading silver. The precious metal is also known as “poor man’s gold” and has been in use for making jewellery and as a form of money for many centuries now. Today silver is also an important industrial metal that has many applications. It is being used in household appliances, batteries, solar panels, electronic circuits, etc.

Lees verder op cfd-trading-info.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs