Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 32991 tot 32995
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Financiële crisis in Europa zet zich door

Als je de gewone media mag geloven, zijn we weer aan het ergste ontsnapt en kan alles nu alleen maar beter gaan. Cyprus was het dieptepunt van de Europese crisis. Dit verhaal hebben we al meer dan eens eerder gehoord. De cijfers laten alvast iets anders zien, de financiële crisis zet zich gewoon door.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Er klopt iets niet op de zilvermarkt

De zilverprijs is dit jaar niet in goeden doen. Van een prijs rond de $ 30 is ze na 3 maanden lichtjes teruggevallen tot iets onder de $ 29. In deze omstandigheden zou je kunnen verwachten dat de zilvervoorraden van de

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Cyprusleugen verandert nog een keertje

*DEMETRIADES SAYS CAPITAL CONTROLS TO BE SAME FOR ALL BANKS

In an unsurprisingly supportive tone for the ECB and the Eurogroup, Cypriot Central Bank governor Demetriades says:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Nederland: Hoogste inflatie in ruim tien jaar

De inflatie in Nederland ligt de laatste maanden op het hoogste niveau in ruim tien jaar tijd. Naast de btw-verhoging in oktober 2012, hadden ook andere maatregelen veel invloed op de hogere inflatie. Zo werden in januari 2013 onder andere de assurantie- en energiebelasting hoger en stegen de accijnzen op benzine en tabak. In de periode rond 2001 was er sprake van een nog hogere inflatie. Toen werd het hoge btw-tarief verhoogd naar 19% en steeg de energiebelasting fors. Ook de prijzen van voeding en in de horeca stegen toen hard.