EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 32991 tot 32995 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Werkloosheid eurozone loopt verder op

De werkloosheid in de eurozone is in april gestegen naar 12,2 procent van de beroepsbevolking. Dat maakte Europees statistiekbureau Eurostat vrijdag bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Opgepast: Fed kan al vanaf september aan de handrem trekken

In de U.S. wordt volop gespeculeerd over de zogenaamde ‘tapering’, meer bepaald het moment dat de Amerikaanse centrale bank haar programma voor de inkoop van eigen obligaties zal temperen. Over de datum waarop dat zal gebeuren bestaat de hoogst mogelijke onzekerheid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

'Grootste daling woningmarkt achter de rug'

Er tekent zich een stabilisatie in de huizenmarkt index af. Dat zegt Peter Boelhouwer, hoogleraar aan de TU Delft in een gesprek op RTL Z.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Vakbonden moeten jacht openen op valse werklozen

De regering-Di Rupo bekijkt samen met de vakbonden of hun verantwoordelijkheden bij de uitbetaling van de werkloosheidsuitkeringen uitgebreid moeten worden. De bonden zouden per dossier een lager bedrag krijgen, maar aanspraak kunnen maken op eventuele bonussen als ze frauderende werklozen kunnen snappen. Dat melden de kranten De Tijd en L'Echo.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2013

Canadese munthuis ziet omzet sterk stijgen

Royal Canadian Mint verkoopt meer Maple Leaf munten

Royal Canadian Mint verkoopt meer Maple Leaf munten

De Royal Canadian Mint verkocht in het eerste kwartaal van dit jaar 6,6 miljoen troy ounce aan zilveren Maple Leaf munten, tegenover 4 miljoen in dezelfde periode van vorig jaar. In heel 2012 produceerde en verkocht het Canadese munthuis in totaal 18,1 miljoen zilveren Maple Leaf munten. Als we het eerste kwartaal extrapoleren naar het hele jaar zou de RCM dit jaar 23 miljoen munten kunnen verkopen, een stijging van 27% ten opzichte van 2012. Of er in de tweede helft van dit jaar even veel zilver gekocht zal worden blijft de vraag, maar alles wijst erop dat er in het tweede kwartaal ook veel zilver verkocht is.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs