Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 32991 tot 32995
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

US Mint ziet verkoop gouden munten snel toenemen

De US Mint heeft gisteren 63.500 troy ounce aan gouden munten verkocht. Daarmee komt het totaal over de maand april uit op 147.000 troy ounce, meer dan de handel van de twee maanden daarvoor gecombineerd.

Bron: bnr.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Donkere wolken boven de zonne-industrie

Verslaggever Martijn de Rijk vanaf de Solar Solutions vakbeurs in Vijfhuizen

En daar zijn er nog maar een paar kleintjes van over in Europa.

Afgelopen weekend waarschuwde Dennis Gieselaar, directeur van Oskomera Solar Power Solutions in het programma BNR Duurzaam, dat zeker 242.000 banen in de Europese zonne-industrie op de tocht komen te staan door de mogelijke invoering van een importheffing op Chinese zonnepanelen. Met deze heffing wil de Europese Commissie Europese producenten van zonnepanelen beschermen tegen de concurrentie uit China.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

MyFirstCo stopt activiteiten Crowfunding

MyFirstCompany, een van de eerste platformen voor crowfunding in België, stopt ermee. Dat meldt L'Echo. Crowdfunding is een collectieve financieringswijze die ontstond in de Verenigde Staten. Het grote publiek kan via een geautomatiseerd internetplatform en sociale netwerken investeren in de reële economie. Het eerste Belgische platform was MyFirstCompany, een start-up die investeerders de kans biedt projecten te ondersteunen voor 50 tot 100.000 euro.

Bron: wallstreetweb.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

Weidmann waarschuwt dat Europa´s herstel jaren in beslag neemt

AMSTERDAM (Dow Jones)--De topbankier van Duitslands centrale bank heeft woensdag gewaarschuwd dat Europa´s schuldencrisis nog wel een decennium aanwezig zal zijn, waarmee hij tegen het standpunt van sommige politieke leiders ingaat dat het ergste van de crisis voorbij is.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: donderdag 18 april 2013

FIOD doet aanhoudingen in onderzoek naar beleggingsfraude

Het witwasteam van de FIOD heeft maandag twee mannen (41 en 46 jaar) uit Rotterdam aangehouden in een onderzoek onder leiding van het Functioneel Parket naar beleggingsfraude. Aanleiding voor het onderzoek was een melding van de AFM.