Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 331 tot 335
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

Brexit wordt steeds grotere ramp voor Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk blijft kampen met een ongemakkelijke waarheid, namelijk de Brexit in maart 2019 waarbij niet het Verenigd Koninkrijk maar Europa de winnaar blijkt te zijn. Zelf riskeert het meer en meer een paria te worden voor de kust van een terug oplevende Eurozone.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

Hoe word je miljardair voor je 40e? 6 experts leggen het uit

Er zijn momenteel 56 miljardairs jonger dan 40 jaar volgens de Forbes Billionaire Index 2017. 90% daarvan hebben hun eigen rijkdom gemaakt. Slechts een kleine minderheid heeft het geld van mama of papa geërfd. 30 miljardairs komen uit de technologiesector, gezondheidszorg of financiële sector.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

Oliesector klaar voor definitieve ondergang

De goede tijden voor de oliesector lijken definitief verleden tijd te zijn. Na het ineenstorten van de prijzen bevestigden diverse landen reeds dat de komende twee decennia de verkoop van voertuigen met fossiele brandstoffen verboden zal worden. Ook is het break-even point bereikt voor hernieuwbare energie waardoor deze steeds sneller marktaandeel zal winnen.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

Strategic Culture Foundation: Uiteenvallen EU is niet meer te stoppen

Vermoedelijk in december definitief besluit over traject naar federale EU-Superstaat van ‘kernlanden’, waarmee de Nederlandse soevereiniteit definitief zal worden opgeheven

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 31 augustus 2017

Kan Verenigde Staten een handelsoorlog met China wel aan?

De Amerikaanse president Trump blijft uithalen naar zijn tegenpool in China, president Xi Jinping. China bereid zich dan ook voor op een handelsoorlog indien dit alles blijft voortduren. Tot op heden blijft het land nog op de vlakte maar achter de schermen stijgt de spanning snel.