EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 331 tot 335 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

EU vecht ondermijnende praktijken China aan bij WTO

De EU stapt niet alleen naar de Wereldhandelsorganisatie (WTO) om oneerlijke handelspraktijken van de VS aan te vechten, maar dient ook een klacht in over China. De procedure is gericht tegen Chinese wetgeving die het intellectuele eigendomsrecht van Europese bedrijven zou ondermijnen.

Europese bedrijven worden in China gedwongen het eigendom of gebruiksrecht van hun technologie af te staan aan Chinese bedrijven of joint-ventures, aldus EU-commissaris Cecilia Malmström (Handel).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Als onze buurman de lotto wint, gaan we zelf meer uitgeven

Buren van lottowinnaars hebben de neiging om meer uit te geven aan opvallende goederen, meer geld te investeren in speculatieve beleggingen zoals aandelen en meer geld te lenen en lopen uiteindelijk ook een grotere risico op een faillissement. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Georgetown University, de University of Alberta en de Federal Reserve Bank of Philadelphia, gebaseerd op een analyse van meer dan 7.300 Canadese lottowinnaars.

De onderzoekers ontdekten dat een lottoprijs ter waarde van de mediaan van het jaarinkomen - 29.000 Canadese dollar - het risico op een faillissement in de wijk met 6,6 procent deed toenemen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

9 van de 20 grootste technologiebedrijven ter wereld komen uit China

Wie aan technologiebedrijven denkt, denkt aan namen als Apple, Google, Amazon, Netflix, … De Verenigde Staten domineert de technologiewereld. Maar aan die dominantie komt stilaan een einde. Op basis van marktkapitalisatie zijn er nu al 9 technologiebedrijven uit China in de top-20. Grote afwezige in de lijst: Europa.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Ripple CEO ‘Het tijdperk van Bitcoin is bijna voorbij’

Volgens Brad Garlinghouse, CEO van Ripple, zit de cryptomarkt momenteel in een overgangsfase. Uiteindelijk zal de markt volwassener worden. Daarbij zal het kaf van het koren gescheiden worden. Cryptomunten die geen problemen oplossen, zullen verdwijnen. Zelfs het tijdperk van Bitcoin is bijna voorbij, zegt de Ripple-topman.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

USA verhoogt handelstarieven op staal en aluminium voor EU, Canada en Mexico

Er was begin dit jaar al sprake van importheffingen op staal en aluminium en tevens ‘hoop’ dat het niet zo ver zou komen… maar de Verenigde Staten van Amerika gaan dan toch de invoerbelastingen op staal en aluminium verhogen voor de Europese Unie, Canada en Mexico. De Europese Commissie reageerde heftig op de Amerikaanse ‘aanzet’ tot een handelsoorlog.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs