EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33011 tot 33015 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Peter Schiff waarschuwt voor een nieuwe CRASH

Peter Schiff was te gast op de Cambrigde Live conferentie om te praten over de stand van de economie en het gevoerde beleid van de centrale autoriteiten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Economie VS groeit 2,4 procent

De Amerikaanse economie is in het eerste kwartaal op jaarbasis met 2,4 procent gegroeid. Dat blijkt uit een tweede raming die het Amerikaanse ministerie van Handel donderdag meldde.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Grote banken hebben nog steeds niet genoeg kapitaal

Volgens Sallie Krawcheck, voormalig CFO van Citigroup, hebben de grote banken nog steeds niet genoeg kapitaal. De grote banken zullen een crisis wel overleven, zelfs een grote crisis kunnen ze nog aan, maar als het heel erg wordt, hebben ze nog steeds veel te weinig kapitaal.

Sallie Krawcheck vindt dat de nieuwe Basel-III regels de meest ingewikkelde zijn die de sector ooit heeft ontwikkeld. Ze kijkt liever naar de eenvoudige hefbomen die de banken hanteren. In 2008 hadden de banken een hefboom van 2 % op hun activa, dit wil zeggen dat ze een verlies van 2 % konden slikken waarmee dan alle activa waren verdwenen. Deze ratio ligt nu hoger, maar is nog veel te weinig.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Indiers en Chinezen verwachten hogere goudprijs

Consumenten in India en China verwachten de komende vijf jaar een stijging van de goudprijs. Van de duizend ondervraagden had 45% het afgelopen half jaar goud gekocht. India en China zijn samen goed voor ongeveer de helft van de wereldwijde goudmarkt.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Monetaire systeem wordt in stand gehouden

Mike Maloney is ervan overtuigd dat de goudprijs verder zal gaan stijgen. Het is volgens hem geen nattevingerwerk maar eerder een koele, haast wetenschappelijke berekening van wat komen gaat. Nooit eerder is de wereldeconomie qua monetaire, financiële en economische omstandigheden verzeild geraakt in wat we vandaag meemaken. Nooit eerder verkeerden eerst de burgers, toen de bedrijven, toen de steden en staten en zelfs ganse landen en werelddelen in een dergelijke staat van distress. Nooit eerder zagen we een dergelijke race naar de bodem van valuta. Vandaag de dag willen overheden internationaal, met alle macht en middelen een monetair systeem in stand houden dat eigenlijk uitgeput is, op zijn einde loopt, dat de moeite niet waard is om nog aan te houden. Maar: het is het enige dat zij kennen, en wat bekend is is bemind.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs