Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 33011 tot 33015
Bron: zerohedge.com
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Cyprusleugen verandert nog een keertje

*DEMETRIADES SAYS CAPITAL CONTROLS TO BE SAME FOR ALL BANKS

In an unsurprisingly supportive tone for the ECB and the Eurogroup, Cypriot Central Bank governor Demetriades says:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Nederland: Hoogste inflatie in ruim tien jaar

De inflatie in Nederland ligt de laatste maanden op het hoogste niveau in ruim tien jaar tijd. Naast de btw-verhoging in oktober 2012, hadden ook andere maatregelen veel invloed op de hogere inflatie. Zo werden in januari 2013 onder andere de assurantie- en energiebelasting hoger en stegen de accijnzen op benzine en tabak. In de periode rond 2001 was er sprake van een nog hogere inflatie. Toen werd het hoge btw-tarief verhoogd naar 19% en steeg de energiebelasting fors. Ook de prijzen van voeding en in de horeca stegen toen hard.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

Blunderende Dijsselbloem zegt geen spijt te hebben

In gezaghebbende buitenlandse media – de Financial Times bijvoorbeeld – wordt Jeroen Dijsselbloem volkomen afgebrand. Hij kan beter opstappen, wordt geopperd. Reden: eerst maakte hij de hele (financiële) wereld aan het schrikken door te zeggen dat redding van banken voortaan net zo zal gaan als met Cyprus gebeurd is, en daarna kwam er een verklaring dat hij het niet zo had bedoeld.

Amateurisme, dus. Hij bekleedt een functie waarin hij met een enkel woord de koersen kan laten stijgen en dalen maar lijkt dat nog niet helemaal onder de knie te hebben.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: dinsdag 26 maart 2013

WUZmail: Oplossing financiële crisis meer werken voor hetzelfde loon

Werkenden moeten meer uren gaan werken voor hetzelfde loon. Dat is de oplossing voor de financiële crisis. Op die manier wordt er meer geproduceerd voor hetzelfde geld en worden meer producten afgenomen. Dat is een impuls voor de economie. Dat denkt W.A. van de Hoef. Deelt u deze mening?