EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33011 tot 33015 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Amerikanen vragen meer uitkeringen aan dan verwacht

Amerikanen hebben vorige week meer uitkeringen aangevraagd dan in de week ervoor. Ook nam het aantal nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering in de Verenigde Staten harder toe dan was voorzien, blijkt donderdag uit cijfers van het Amerikaanse ministerie van arbeid.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Huurexplosie sociale huurwoningen !

De huur van woningen in de sociale sector gaat de komende jaren fors omhoog. Corporaties verhogen de maandhuur gemiddeld van 441 euro nu naar 543 euro in 2017. De totale huurinkomsten van de corporaties nemen in deze periode 22 procent toe, terwijl de investeringen op nieuwbouw flink worden teruggeschroefd.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

India wil goudbezit ontmoedigen met nieuwe obligaties

De Indiase regering en de Reserve Bank of India willen de vraag naar fysiek goud afremmen. Het verhogen van de importheffing naar 6% had wel enig effect, maar blijkbaar was dat niet voldoende. De volgende stap is de introductie van een inflatie gedekte obligatielening. Beleggers krijgen meer rendement als de inflatie oploopt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Opnieuw meer dan 1.000 faillissementen in april

In april gingen opnieuw meer dan 1.000 bedrijven failliet in ons land, 1.028 om precies te zijn. Ook de voorgaande maanden lag dat cijfer al boven de 1.000, met uitzondering van de kortere maand februari. De cijfers zijn afkomstig van de Federale Overheidsdienst Economie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Weinig vluchten afgelast op Brussels Airport, bagage blijft een probleem

Op Brussels Airport zijn vandaag nog maar een paar vluchten afgelast. Begin deze week - toen de staking van start ging - waren er nog ongeveer vijftig vluchten afgelast. "De bagage blijft natuurlijk wel een probleem", zegt Jan Van der Cruysse, woordvoerder van de luchthaven. "Al zijn de maatschappijen intussen begonnen met het terugsturen van bagage naar hun klanten."

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs