Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 33011 tot 33015
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 4 april 2013

4 redenen om Bitcoin niet te kopen

De Bitcoin is een speciaal geval. In de nadagen van de debacle in Cyprus, heeft de Bitcoin veel aandacht gekregen en veel aan populariteit gewonnen. Maar het is niet gemakkelijk om de Bitcoin te begrijpen. Diegene die het concept volledig door hebben, blijven uiterst positief over de virtuele munt, anderen blijven sceptisch. Dit zijn 4 redenen om geen Bitcoins te kopen volgens 

Bron: knack.be
Geplaatst: donderdag 4 april 2013

Hier komt Griekenland weer, en Portugal en Spanje en Italië …

» Opinie » Columns » Johan Van Overtveldt » Hier komt Griekenland weer, en Portugal en Spanje en Italië …

De crisis rond Cyprus leidde even de aandacht af. Andere en veel grotere problemen blijven inbeuken op de broze structuren van de eurozone. Wat doet de ECB?

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 4 april 2013

‘Ondernemers moeten juist nu de grens over’

De politiek moet veel meer inzetten op internationaal ondernemen.

“In het buitenland liggen nog grote groeimogelijkheden voor Nederlandse bedrijven”, aldus MKB-Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel tegenover NU.nl.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 4 april 2013

Japanse centrale bank draait geldkraan open

De Japanse centrale bank draait de geldkraan verder open om de economie te stimuleren. De nieuwe gouverneur Haruhiko Kuroda kondigde vandaag aan fors meer obligaties te gaan opkopen, in een poging de deflatie in het land een halt toe te roepen. Japan kampt al zo'n vijftien jaar met dalende prijzen, wat een rem zet op de economische groei.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 4 april 2013

Dreigende taal uit Noord-Korea, tail-risks nemen opnieuw toe

De oorlogszuchtige taal die Noord-Korea al enkele maanden spreekt werd tot dusver niet erg au serieux genomen. Van de Noord-Koreanen is al langer geweten dat het rare jongens zijn, tot alles en nog wat in staat. Ze tonen wel hun spierballen, maar hebben tot dusver eigenlijk nog geen vlieg kwaad gedaan. Alleszins de laatste 50 jaar niet.