EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33016 tot 33020 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

VS verbiedt Iraniers goud te kopen

Goud is meer dan zomaar een grondstof. Dat bewijst de rol die goud speelt in Iran. De regering gebruikt het edelmetaal om het embargo te omzeilen, terwijl de Iraanse bevolking goud koopt om vermogen te beschermen tegen waardeverlies van de rial. De VS wil nu iedereen verbieden om goud te verhandelen met Iran en haar bevolking....

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

NDC schrapt 250 arbeidsplaatsen

NDC Mediagroep, uitgever van onder andere het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant, schrapt zo'n 250 van de 750 arbeidsplaatsen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

De dollar is de sterkste munt ter wereld

Paradoxaal genoeg is de Amerikaanse dollar momenteel de sterkste munt ter wereld. Momenteel test de dollarindex zijn hoogste niveau van 2012. Een uitbraak zou betekenen dat de dollar op zoek kan naar zijn hoogste niveau sinds 2010 aldus het StockCharts Blog.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Fiscale amnestie op zijn Argentijns: boetes, noch vragen naar de herkomst van zwart geld

Het Argentijns parlement overweegt een wetsvoorstel dat Argentijnen (voor de tweede maal) de kans zou geven om hun niet aangegeven geld van buitenlandse rekeningen te halen en bij de centrale bank te storten zonder dat hen gevraagd wordt waar het vandaan komt. De regering Christina Kirchner steunt het voorstel en hoopt zo de schatkist te spijzen en een volgende muntdevaluatie te voorkomen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Privébedrijf beheert Zweeds staatshospitaal. En niemand doet beter...

Het hospitaal St. Goran in Stockholm is een typisch voorbeeld van hoe postideologisch Zweden omgaat met openbare dienstverlening. St. Goran wordt gefinancierd door de overheid, maar wordt gemanaged door een privébedrijf (Capio) met winstoogmerk.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs