EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33026 tot 33030 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Forse groei in elektrisch rijden houdt aan

De introductie van “plugin hybrides” en elektrische auto’s met een “range-extender” begin vorig jaar heeft gezorgd voor een flinke groei in het aantal elektrische auto’s dat rondrijdt in Nederland. Op de grafiek hier bij dit artikel is goed te zien dat sinds februari 2012 het aantal elektrische auto’s veel sneller toeneemt dan daarvoor. Deze groei is bijna volledig te danken aan elektrische auto’s die ook een benzine-motor hebben voor de langere afstanden. In de grafiek zijn deze auto’s aangegeven met lichtblauw. Het aantal volledig elektrische auto’s (oranje in de grafiek) neemt maar langzaam toe.

Lees verder op hetkanwel.net
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Huis verkopen? Vraagprijs drastisch verlagen!

Vraagprijs van koopwoning daalt gemiddeld met 12% in 2012

Vraagprijs van koopwoning daalt gemiddeld met 12% in 2012

Hoe langer je woning te koop staat, hoe verder de vraagprijs zal moeten zakken om kopers aan de deur te krijgen. Gemiddeld daalden de vraagprijzen in 2012 met 12% tot 88% van de oorspronkelijke vraagprijs. Ter vergelijking: zes jaar geleden verlaagden huiseigenaren de vraagprijs nog maar met 5% tot 95% van de beoogde koopsom.

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Flink minder woningen verkocht in april

In april zijn flink minder woningen verkocht dan een jaar geleden. In totaal ging het om 6554 woningen, een daling met 20,4 procent ten opzichte van april 2012. 

Dat blijkt uit woensdag gepubliceerde gegevens van het Kadaster.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Beleggers massaal short op grondstoffen

Naast trackers short op goud, zagen ook andere ETF Securities short, de afgelopen tijd grote hoeveelheden geld instromen. Zoals bijvoorbeeld de ETFS Daily Short Copper, waar alleen in al de afgelopen week 37 miljoen dollar instroomde. De ETFS Daily short Silver zag de hoogste instroom sinds maart 2012.

Lees verder op beursduivel.be
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Albert Spits over de economische crisis

Wij worden in de mainstream media regelmatig getrakteerd op analyses van de economische crisis. Deze worden vaak geboden vanuit een (neo) Keynesiaans perspectief, door overheids gesubsidieerde economen. Oplossingen worden gezocht in een alsmaar groeiende overheid: schulden worden ‘opgelost’ met nog meer schulden, toezichthouders krijgen nog meer macht, wij krijgen te maken met nog meer belastingen en steeds meer bevoegheden worden overgeheveld naar ‘Brussel’. Keer op keer blijkt dat problemen niet worden aangepakt maar slechts vooruit worden geschoven.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs