Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 33026 tot 33030
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

IMF verlaagt verwachtingen wereldeconomie

De aanhoudende recessie in Europa en een lentedip in de Amerikaanse economie hebben een negatieve impact op het herstel van de wereldeconomie, concludeert het Internationaal Monetair Fonds.

Bron: rtl.nl
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Barroso: sluit niet uit dat extra EU-geld nodig is voor Cyprus

De Europese Commissie (EC) sluit niet uit dat aanvullende fondsen van de Europese Unie (EU) nodig zijn voor Cyprus, maar de uiteindelijke beslissing ligt bij de nationale regeringen, heeft EC-voorzitter Jose Manuel Barroso geschreven in een brief aan de Cypriotische president Nicos Anastasiades die dinsdag vrijgegeven is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Goud is nu -234% ondergewaardeerd ten opzichte van het dollar-reservesysteem!

Het gaat nu bijzonder snel met goud. Niet enkel dondert de nominale prijs in elkaar, ook staan diverse waarderingsratio’s vandaag op ‘screaming buy’!

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Sterrenchefs vrezen bloedbad in horeca door black box

Als op 1 januari 2014 de geregistreerde kassa's verplicht worden in de horeca, zullen er 25.000 jobs verdwijnen. De sector, aangevoerd door de chefs van de sterrenzaken, eisen dringend compenserende, structurele maatregelen om de loonkosten onder controle te houden. "We gaan onze geloofwaardigheid van culinaire topregio verliezen als de overheid dit niet heel ernstig gaat aanpakken," stellen de chefs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Europa ontvreemdt meer dan € 10 miljard spaargeld in Cyprus

Uit een document van de Europese Commissie blijkt dat de confiscatie van het spaargeld in Cyprus tot € 10,6 miljard zal opbrengen. De ongelukkige die hun geld niet op tijd hebben weg gekregen bij de 2 grootste banken, Bank of Cyprus en Laiki Bank verliezen zo'n € 8,3 miljard volgens