EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33031 tot 33035 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Buffett neemt NV Energy over voor 10 miljard dollar

De Amerikaanse investeerder Warren Buffett heeft gisteren de overname aangekondigd van NV Energy, een gas- en elektriciteitsleverancier in Nevada. De transactie, incluis de schuldovername, is 10 miljard dollar waard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Olieprijs sluit flink lager

AMSTERDAM (Dow Jones)--De olieprijs is woensdag flink lager gesloten, vooral vanwege zorgen om de vraag naar olie en dalende aandelenbeurzen.

De economische groei in China - na de VS de grootste olieconsument van de wereld - zal volgens het IMF lager zijn dan eerder gedacht, wat de zorgen aanwakkerde over de toekomstige vraag naar olie. Het IMF rekent voor de Aziatische grootmacht nu op een economische groei van 7,75%, waar eerder werd uitgegaan van 8%.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Wall Street vreest afbouw stimulering Fed

De koersen op Wall Street gingen woensdag omlaag, net als op de Europese beurzen eerder op de dag. Beleggers vrezen dat de Federal Reserve, de koepel van centrale banken, na een reeks sterke cijfers over de Amerikaanse economie zijn stimuleringsprogramma zal gaan afbouwen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

VIDEO: Bitcoin versus goud & zilver

Mike Maloney en Chris Martenson bespreken de opkomst van de nieuwe digitale munt bitcoin.

Mike Maloney en Chris Martenson bespreken de opkomst van de nieuwe digitale munt bitcoin.

Alhoewel beide heren geen intentie hebben om geld richting de virtuele valuta te sturen, vinden ze het wel een interessante ontwikkelingen. Maloney is er in principe niet tegen als de massa dit medium accepteert als ruilmiddel. Martenson is echter sceptisch over het systeem.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Hoe ziet de economische toekomst eruit?

Het globale westerse monetaire stelsel bevindt zich momenteel op de rand van de afgrond. Het klinkt misschien weer lekker dramatisch maar wanneer je kijkt naar de internationale ontwikkelingen bij de centrale banken en ziet welke beslissingen er worden genomen dan zul je het toch eens moeten zijn met de eerst zin, nietwaar? Helemaal als je begrijpt hoe het systeem van ongedekt geld functioneert en welke rol ‘schuld’ hierin speelt. Ik heb het gevoel dat wij ons, als samenleving, aan de vooravond van iets groots bevinden en dat weinig Nederlanders dit eigenlijk maar beseffen.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs