Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 33041 tot 33045
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 4 april 2013

Zilver zakt naar laagste prijs in ruim twee jaar

De zilverprijs is vandaag gezakt naar het laagste punt in meer dan twee jaar tijd. Met een prijs van €675 per kilo zijn we terug op het niveau van februari 2011. Toen was het sentiment in de zilvermarkt positiever dan nu. Is dit een instapmoment?

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 4 april 2013

Consument kan rekeningen niet meer betalen

De bedragen bij consumenten staan steeds langer open en het bedrag dat de bureaus konden innen, nam door betalingsproblemen het laatste kwartaal van 2011 flink af.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 4 april 2013

Was Cyprus slechts een testcase?

Ik heb het helemaal gehad met alle commentaren over Dijsselbloem in de (sociale) media. Of het nou positief of negatief is maakt me niet uit. Ik vind het geruis en het blokkeert mijn gedachten over de kern van de zaak, namelijk het ontbreken van leiderschap en een echte oplossing voor de eurocrisis. Voordat we gaan nadenken over welk land als volgende aan de beurt is, staan we nog even stil bij wat er in Cyprus is gebeurd. Laten we ook even uitzoomen op het grotere geheel. Ik bedoel hiermee niet de vraag waarom en wat de toegevoegde waarde was om Cyprus ├╝berhaupt bij de Euro te laten, maar meer of het geval Cyprus een bewuste test was? Zit hier iets groters achter? Waren er al partijen die wisten dat het fout zou gaan?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 4 april 2013

Japan heeft de weg naar reflatie ingeslagen

Zal Japan er ditmaal in slagen om korte metten te maken met de deflatie? De Japanners zien nu een hele nieuwe generatie politici arriveren die het anders en beter wil doen dan hun voorganger. De euforie in het land van de rijzende zon is groot de verwachtingen hooggespannen, zeker na de aankondiging van de Japanse centrale bank van vanmorgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 4 april 2013

Middelkoop over de Bitcoin

We kunnen er tegenwoordig gewoon niet omheen, de Bitcoin. Het blijft de media beroeren, zelfs goudgoeroe Willem Middelkoop heeft zich recent in de Bitcoin verdiept. In een interview met de Nederlandse Willem Middelkoop praat hij onder andere over de Bitcoin.