EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
35
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33041 tot 33045
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

De Belgische Warren Buffett?

Warren Buffett staat bekend als de beste belegger van de wereld maar een groot deel van zijn succes heeft hij te danken aan zijn leeftijd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Aan de vooravond van een diepe crash?

Wat te doen als je veel fysiek zilver en goud in bezit hebt?

Wat te doen als je veel fysiek zilver en goud in bezit hebt?

Clive Maund, die regelmatig op GoldSeek en SilverSeek schrijft, voorspelt dat goud wel eens naar, of zelfs dieper dan, de $1000 per troy ounce kan vallen, oftewel een verdere afstraffing van een pittige 30%. De grafiek van koper is helemaal eng, vooral omdat koper ook nog eens een goede voorspeller van de wereldeconomie is. Sinds november begonnen de kopervoorraden bij de London Metal Exchange en de COMEX al te groeien, en die zijn sindsdien al verdrievoudigd. De industriële vraag is dus flink gedaald. Koper wordt historisch als een goede voorspeller van de wereldeconomie gezien. Als koper verder gaat met zijn vrije val (waarbij net als bij goud megavolumes verhandeld zijn), richting het steunniveau van $1,25, dan voorspelt dat weinig goeds, en dat is een understatement.

Lees verder op realiteitsblog.nl
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Grafiek: De obligatiebubbel wordt opgeblazen

De rente op Amerikaanse staatsleningen met een looptijd van 10 jaar zit al vanaf 1980 in een dalende trend. In drie jaar tijd is de rente op de Amerikaanse Treasuries al meer dan gehalveerd. Hoe laag kan de centrale bank de rente nog brengen met QE, voordat men het vertrouwen in de groeiende schuldenberg verliest?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Het weerzinwekkende bail-invoorstel

Is de bail-in van de Bank of Cyprus een voorproefje voor wat ons te wachten staat?Wordt er een “roof op het spaargeld” in de Europese Unie en Noord-Amerika voorzien, wat kan resulteren in een totale beslaglegging van bankdeposito’s?In Cyprus is het gehele betalingssysteem verstoord, wat leidt tot de overdracht van de reële economie.Pensioenen en salarissen worden niet langer uitgekeerd. De koopkracht is ingestort.

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Goldman Sachs op een andere planeet: “vertrouwen in goudbezit neemt af”

Goldman Sachs heeft gisteren kenbaar gemaakt dat het zijn short positie in goud heeft gesloten. De bank waarschuwt nog wel voor de mogelijkheid van verdere goudprijsdalingen, aangezien “het vertrouwen in het bezitten van goud verder afneemt”.

Op precies dezelfde dag stonden de kranten vol met berichten over goud. Goudverkopen in Shanghai bereiken nieuwe records. Japan wordt voor het eerst in acht jaar een netto koper van goud, waar het in het verleden stelselmatig het metaal heeft verkocht.

Lees verder op CD Fund.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs