EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33046 tot 33050
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Hedge funds bekennen kleur: goudprijs kan stijgen

Voor de onmiddellijke toekomst van het goud is uiteraard het gedrag van de grote marktpartijen van doorslaggevend belang. Het zijn waarschijnlijk zij die hebben bijgedragen tot de onwaarschijnlijke prijsval die we op 2 opeenvolgende handelsdagen mochten beleven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

De Aziatische goudrush: De foto’s

Je kunt wel zeggen dat er een goudrush aan de gang is, maar waar zijn de bewijzen hoor ik wel eens zeggen. De bewijzen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

De EU is het probleem, niet de oplossing

Lars Seier Christensen, CEO SaxoBank schrijft op zijn blog dat de Europese Unie het probleem is en niet de oplossing van de eurocrisis. Het vertrouwen in het Europese project brokkelt geleidelijk aan af. De bevolking zet zich af tegen de stappen die de Europese leiders nemen. Ofwel komt er een ondemocratische integratie ofwel valt Europa uiteen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

Alleen rijkste Amerikanen zagen hun vermogen groeien

Tussen 2009 en 2011 zagen de 7% rijkste huishoudens in de VS hun vermogen met 28% groeien. De overige 111 miljoen Amerikaanse huishoudens met een kleiner vermogen werden gemiddeld 4% armer. Het verschil zou te verklaren zijn door het feit dat vermogende huishoudens meer aandelen en obligaties bezitten, die meer waard werden in deze periode.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 24 april 2013

De verrassende redenen waarom de prijs voor US Natural Gas zal verdrievoudigen

Volgens Jeremy Grantham kunnen de prijzen voor Natural Gas in Amerika de komende jaren verdrievoudigen. Momenteel staat de prijs voor Natural Gas rond de $ 4,30, maar de prijs zal niet zo laag blijven, ondanks de schaliegasrevolutie. Door de lage prijs, zal de vraag enorm toenemen waardoor de prijs uiteindelijk fors zal stijgen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs