EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33066 tot 33070
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Stormloop op alles wat naar goud ruikt in India

India is en blijft 1 van de belangrijkste afzetmarkten voor goud. De Indische regering probeerde de aantrekkingskracht van goud te verkleinen door het invoeren van een importbelasting. De massale goudimport dreigde namelijk de Indische handelsbalans scheef te trekken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Benzineprijs daalt door crisis

''De concurrentie is maximaal door een dalende vraag, het groeiende aantal bemande en onbemande prijsvechters en omdat er simpelweg te veel pomphouders zijn. Steeds meer tankstations geven kortingen, waardoor ze uiteindelijk niet zullen overleven'', stelt de marktdeskundige.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Beleggers kopen meer zilver, industrie gebruikt minder

Het Silver Institute heeft gisteren haar cijfers over 2012 vrijgegeven. Daaruit blijkt dat de industriële vraag was afgenomen ten opzichte van 2011. De mijnproductie nam juist toe. Het toenemende verschil werd gekocht door beleggers.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Hoort Vlaanderen bij Noord- of bij Zuid-Europa als straks de eurozone uiteenvalt?

Nu de eurocrisis terug is van nooit weggeweest gaan links en rechts stemmen op voor de invoering van de neuro. Eerder deze maand nog zei Nederlands politicus Frits Bolkestein dat hij een parallelle munt wil voor de triple-A-landen in de eurozone.  Bolkestein beaamt dat zijn pleidooi neerkomt op invoering van de zogenoemde neuro, een euro voor noordelijke landen die relatief financieel gezond zijn; zoals Finland, Oostenrijk, Duitsland, Denemarken en Nederland.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Bill Gross terug positief over Amerikaanse obligaties

Obligatiekoning Bill Gross is opnieuw positief voor de Amerikaanse obligaties. De afgelopen maanden had Bill Gross zich tegen de Amerikaanse Treasuries gekeerd, maar de recente monetaire bom van de Bank of Japan heeft ervoor gezorgd dat Gross zijn menig heeft bijgesteld aldus

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs