EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33076 tot 33080 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Vakbonden Swissport: Wij staken niet voor ons plezier

De vakbonden bij bagageafhandelaar Swissport op de luchthaven van Zaventem hebben bij de start van de bemiddeling door minister van Werk, Monica De Coninck (Sp.a), verklaard dat ze alle begrip hebben voor de kritiek van de passagiers op de luchthaven, maar dat ze niet staken voor hun plezier. Er moet een oplossing komen voor het arbeidsconflict, "anders is de passagier op lange termijn ook de klos, en is er nog langer imagoschade voor Zaventem".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Perth Mint verkocht in april recordhoeveelheid goud en zilver

De Perth Mint verkocht in april even veel goud en zilver als in januari en februari samen. De grote prijsdaling veroorzaakte een toegenomen belangstelling voor fysiek edelmetaal. De Perth Mint verkoopt wereldwijd goud en zilver, maar doet vooral veel zaken met de Aziatische markt.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Amerikaanse groei biedt tijdelijk financiële adempauze

Amerikaanse groei biedt tijdelijk een financiële adempauze

Amerikaanse groei biedt tijdelijk een financiële adempauze

Terwijl de Europese politici onderling hartgrondig van mening blijven verschillen over de vraag of ze moeten bezuinigen of juist stimuleren om uit de financiële misère te komen, gaat het in de VS langzaam maar zeker de goede kant op. Daar wil het met...

Lees verder op liberalemedia.nl
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Jim Cramer: De stier is sterker en krachtiger dan men denkt

Mad Money Jim Cramer zegt dat er iets opmerkelijks in de maak is op de markten. Dit heeft hij nog nooit meegemaakt in zijn 34 jaar als belegger. Er zijn 3 belangrijke zaken aan de gang. Er zijn belangrijke krachten aan het werk achter de markten. Hier zou iedere belegger rekening mee moeten houden, aldus Jim Cramer op

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Industriële productie VS omlaag

De industriële productie in de Verenigde Staten is in april met 0,5 procent afgenomen. Dat maakte de Federal Reserve woensdag bekend.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs