Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 33076 tot 33080
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Waarom 2 ounces zilver uw leven kunnen veranderen, aldus David Morgan

David Morgan gaf een op een simpele maar helder manier weer waarom een aankoop van amper 2 ounces zilver een wereld van verschil kan maken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Kijk naar de waarde van goud, niet naar de goudprijs

Om de hele goudmarkt beter te begrijpen, is het beter om naar de waarde van goud te kijken en niet naar de goudprijs. De waarde van goud uit zich in de vraag naar fysiek goud, de goudprijs is al lang geen reflectie meer van de prijsevolutie door het spel van vraag en aanbod.

Bron: parool.nl
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Paul Krugman: Europa vráágt om een bankenrun van burgers

© epaEuropese leiders nodigen hun burgers in essentie uit hun spaargeld bij de banken weg te halen. Dat stelt economist en Nobelprijswinnaar Paul Krugman vandaag in een blogpost van de Huffington Post.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Meeste banken Cyprus dinsdag open

Alle banken op Cyprus openen dinsdag weer hun deuren. Alleen Bank of Cyprus en Laiki, de meest noodlijdende banken van het land, blijven tot donderdag dicht. 

Dat heeft de Cypriotische centrale bank maandag bekendgemaakt. De opnamelimiet van honderd euro bij pinautomaten blijft ook tot donderdag van kracht.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Sprott: Bewijs van onverklaarbare VS goudexport van 4.500 ton

Eric Sprott heeft al meermaals aangegeven dat er iets niet klopt met de cijfers over de goudmarkt. Aangezien hij niet vertrouwd op gegevens vanuit de overheid, voerde hij zelf een onderzoek en kwam hij tot de conclusie dat er totaal geen verklaring is voor de export van 4.500 ton goud de afgelopen twee decennia.