Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 33091 tot 33095
Bron: blogspot.nl
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Wat moet u doen met uw spaargeld?

Al maandenlang zakt de spaarrente. Momenteel is de hoogste rente op een spaarrekening zonder beperkende voorwaarden nog geen 2,25%. Vijf jaar geleden was dit nog ruim 5%. De vraag is wat te doen met uw spaargeld?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Staat Luxemburg ook nog moeilijke tijden te wachten?

Door de problemen in Cyprus komt de globale focus weer helemaal op Europa te liggen. Men neemt zelfs landen onder de loep waarvan mijn op voorhand bijna zeker kan zeggen dat ze veilig zijn. Maar schijn kan bedriegen en zelfs een land als Luxemburg kan in de problemen geraken als de eurocrisis zich verder zet.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Inflatie in Nederland flink hoger dan in rest Europa

De inflatie in Nederland is in vergelijking met andere landen in de eurozone flink hoger. Van alle 17 eurolanden lag alleen in Estland in februari de inflatie op een hoger niveau dan in Nederland.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

TNT Express schrapt 4.000 banen in komende drie jaar

TNT Express verwacht de komende drie jaar ongeveer 4.000 banen te schrappen. Dat heeft het koeriersbedrijf vandaag bekendgemaakt.

Bron: trouw.nl
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Alle spaarders van de 17 € landen moeten bloeden,niet alleen een paar op Cyprus

Eurogroep-voorzitter Dijsselbloem tijdens de persconferentie na het bereiken van het akkoord in overleg met eurocommissaris Rehn.

UPDATE Spaarders van de Cypriotische probleembank Laiki verliezen alles. Spaarders bij de noodlijdende Bank of Cyprus zullen flink moeten inleveren. Tegoeden tot 100.000 euro zijn wel gegarandeerd. Dat is de uitkomst van een nieuw noodplan voor Cyprus dat de Eurogroep en het mediterrane eiland vannacht overeenkwamen. Door grote spaarders te belasten, draagt Cyprus miljarden bij aan het noodpakket. Vanuit het Europese noodfonds ESM komt een lening van 10 miljard.