EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33096 tot 33100 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Spanje boekte in maart eerste handelsoverschot sinds 1971

Spanje heeft in maart een handelsoverschot opgetekend van 634,9 miljoen euro. Het is het eerste overschot sinds 1971, zo heeft het ministerie van Economie meegedeeld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

IMF raadt België aan de index te laten uitdoven

België moet het systeem van automatische indexering laten uitdoven. Dat raadt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) aan in een rapport. Het IMF vindt dat België een tandje bij moet steken in het doorvoeren van structurele hervormingen, onder meer op het vlak van pensioenen en sociale zekerheid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Wall Street is de nieuwe veilige vluchthaven

De markten hebben de Europese kopzorgen van zich afgeschud en banen zich onstuitbaar een weg naar voren. De vrees voor een meltdown in Europa van het formaat zoals we die na het omvallen van Lehman Brothers in 2008 hebben beleefd is naar de achtergrond verdwenen.

Ed Yardeni van Yardeni Research beschouwt Wall Street als de nieuwe veilige vluchthaven. Amerikaanse aandelen zijn bovendien niet te duur, de waarderingen bevinden zich op dit moment slechts op het niveau waar ze stonden voor het uitbreken van de Griekenland-crisis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Er zijn nog steeds 4 goede redenen om goud te kopen

De val van de goudprijs lijkt (voorlopig) weer even gestopt. Dat de goudprijs het niet onder de markt heeft is een open deur intrappen. Maar los van de prijs voor goud, vindt Yahoo Finance nog steeds 4 goede redenen waarom iedereen goud zou moeten bezitten. 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2013

Cyprus kan in 2015 weer aanknopen met economische groei

De eilandstaat Cyprus moet in 2015, na drie jaar van diepe recessie, opnieuw kunnen aanknopen met economische groei. Het land moet daarvoor wel een streng besparingsprogramma respecteren. Dat staat in een gepubliceerd rapport van het Internationaal Monetair Fonds (IMF).

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs