EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
30
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33096 tot 33100
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Cijfers uit China brengen goud in mineur

Na vier dagen van stijgingen is vandaag dan toch weer een dag dat de [intlin="98" type="page"]kgoudprijs[/intlink] lager is gesloten. Mede door tegenvallende cijfers uit China wist de goudprijs de serie van stijgingen niet vol te houden, en is de prijs van het edelmetaal weer richting de 1400 dollar per troy ounce gegaan. Goud sloot de dag vandaag op een koers van 1412 dollar, wat ongeveer 14 dollar lager is dan de slotdag van de dag ervoor.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Grote staking Duitse postbezorgers

Werknemers van Deutsche Post gaan woensdag in 11 Duitse deelstaten het werk neerleggen om hun eisen voor een hoger loon kracht bij te zetten. Dat maakte de vakbond Verdi bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

Hoe ziet het technische plaatje voor het goud er uit?

Hoe ziet het technische plaatje voor het goud er uit? Het leek ons wel eens interessant om een rondvraag te doen bij de technische analisten over de bewegingen in de goudprijs die ze verwachten. Uitgangspunt is de herstelbeweging die we gisteren zagen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

ECB´s Noyer: Tijd om bezuinigingen te vertragen -- media

AMSTERDAM (Dow Jones)--Hoewel beleidsmakers nog niet afgestapt zijn van hun bezuinigingsplannen, stelt het Franse bestuurslid van de Europese Centrale Bank (ECB), Christian Noyer, dinsdag in een interview met de Franse krant Le Monde dat er ruimte is voor een vertraging van de snelheid waarmee bezuinigingen worden doorgevoerd.

Lees verder op wallstreetweb.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 april 2013

De waarheid achter de correlatie tussen goudprijs en goud-ETF’s

Er is veel commotie ontstaan doordat de outflows van goud-ETF's de daling van de goudprijs zou veroorzaakt hebben. Ontegensprekelijk zal de verkoop van goud door de goud-ETF's er iets mee te maken hebben, maar er is geen sluitende correlatie tussen beide zegt Seeking Alpha.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs