EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3311 tot 3315 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 30 maart 2017

‘Trump is geen Russische, maar een Chinese geheimagent’

“Het grote verhaal waar iedereen op zinspeelt is dat president Trump een Russisch geheimagent is,” schrijft Thomas Friedman in The New York Times. “Dat is een vergissing, want Trump is feitelijk een Chinees agent, die er duidelijk op uit is China opnieuw groot te maken: Trump tilde zijn ‘Make China Great Again’-campagne dinsdag naar een nieuw niveau door de wetenschap rond de klimaatwijziging te negeren en alle wetgeving uit het Obama-tijdperk, die onze afhankelijkheid van steenkool wilde beperken, overboord te gooien.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 30 maart 2017

Rusland plant grootste militaire oefening ooit naast Baltische staten

Westerse militaire leiders tonen zich bezorgd over plannen van het Russische leger om in september in de buurt van de Baltische staten grote manoeuvres te organiseren.

Bij de Russische militaire oefening Zapad (West) zouden ongeveer duizend manschappen worden betrokken. Het is ook de eerste grote operatie van het Russische leger in het gebied sinds de lokale Navo-eenheid zijn volledige bezetting heeft bereikt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 30 maart 2017

5 financiële fouten die de middenklasse nog steeds maakt

De middenklasse is een uitstervend ras. Tegenwoordig word je rijk of arm. Wil je tot de eerste categorie behoren, zal je een aantal financiële fouten niet meer mogen maken. Anders dreig je in de tweede categorie te eindigen. Mensen uit de middenklasse hebben het moeilijk om te overleven, maar daar kan je iets aan doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 maart 2017

Doorrollen of stilstaan

Eind april moet de Amerikaanse regering nieuwe afspraken maken met het Congres om ervoor te zorgen dat zij geld kan blijven uitgeven. met het parlement. BNR-macro-econoom Kees de Kort voorziet gedoe.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 29 maart 2017

Banken keren diamantairs de rug toe

De Belgische bankwereld stelt zich bijzonder terughoudend op tegenover een samenwerking met de Antwerpse diamanthandelaars. Dat hebben experts tegenover de krant De Tijd gezegd.

Er wordt opgemerkt dat steeds meer banken weigeren om met de diamantsector zaken te doen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs