EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3311 tot 3315 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 7 juli 2017

Huurprijzen in Londen stegen op 10 jaar met 45%

Wie een huis wil huren in Londen moet daarvoor 45% meer betalen dan 10 jaar geleden. Dat blijkt uit een onderzoek van vastgoedspecialist Hometrack. De stijging van de huurprijzen overtreft daarmee met bijna de helft de stijging van de inkomens, die over dezelfde periode slechts 25% bedraagt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 7 juli 2017

Relatie tussen China en Rusland zat nooit eerder zo goed

De relaties op het wereldtoneel zijn aan het verschuiven, de Verenigde Staten van Amerika lijken zich overal terug te trekken op bevel van president Trump maar aan de andere kant van de wereld zijn er net betere en hechtere banden aan het ontstaan. China en Rusland kunnen het hoe langer hoe beter met elkaar vinden, dat blijkt uit een tweedaagse ontmoeting tussen Xi Jinping en Vladimir Poetin in de Rusland.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 juli 2017

Wittebroodsweken tussen Trump en Xi zijn voorbij

Het heeft niet lang geduurd. Tijdens de verkiezingscampagne ging er geen dag voorbij zonder dat Donald Trump China een ‘currency manipulator’ noemde, die zich op de kap van Amerika had verrijkt. Maar toen Trump begin april de Chinese president in Mar-a-Lago verwelkomde, noemde hij die ‘een vriend’ met wie hij op 48 uur een ‘amazing relationship’ had ontwikkeld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 6 juli 2017

VS wil Europese markt voor aardgas veroveren

Als het aan president Trump ligt worden de landen in Oost-Europa minder afhankelijk van aardgas uit Rusland en halen ze in de toekomst meer vloeibaar aardgas uit de Verenigde Staten. Om dit plan kracht bij te zetten was de president vandaag aanwezig bij een bijeenkomst van het Three Seas Initiative, een alliantie van twaalf oost-Europese landen die minder afhankelijk willen worden van aardgas uit Rusland.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs