EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33101 tot 33105 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

China zal het dit decennium met minder groei doen

Chinese Premier Li Keqiang heeft tegen Duitse zakenmensen gezegd dat China dit decennium een gemiddelde groei van 7 % nastreeft, dat is een pak minder dan de 10 % groei gedurende de vorige 10 jaren. De Chinese groei koelt af nadat het was opgeklommen tot de tweede grootste economie ter wereld, zo staat op 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

John Paulson denkt dat dit aandeel nog minstens 45 % kan stijgen

De Amerikaanse vastgoedmarkt lijkt nu definitief van de grond, de recente cijfers tonen aan dat de bodem gezet is. Als belegger is het te laat om nu nog in te spelen op de huizenbouwers en zelfs voor de afgeleide zoals Home Depot (HD) en Lowe’s Companies (LOW) is het grootste potentieel verdwenen. Maar volgens John Paulson zit er nog voldoende potentieel in de 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Crisis Spaanse detailhandel houdt aan

De detailhandelsverkoop in Spanje is in april met 4,9 procent afgenomen in vergelijking met een jaar eerder. Dat werd woensdag gemeld door het Spaanse bureau voor de statistiek. Het cijfer is aangepast voor werkdageffecten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

'Gas en stroom stuk duurder'

Volgens Nuon komt dat onder meer door de kernramp in Japan, schrijft het Nederlands Dagblad donderdag.

Ook de onrust in de Arabische landen draagt bij aan de prijsstijging, net als het besluit van Duitsland om de kerncentrales een voor een te sluiten. De Duitsers moeten daardoor stroom inkopen in omringende landen als Nederland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Centrale banken blijven goud kopen

De centrale banken van Rusland, Griekenland, Turkije Kazakhstan en Azerbeidjan hebben hun goudreserves in april voor de 7de maand op rij aangevuld. De centrale bankiers liggen dus blijkbaar niet wakker van de corrigerende beweging die de goudprijs vorige maand heeft gemaakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs