EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33101 tot 33105 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

ECB zal problemen niet op haar eentje opgelost krijgen

Europese Centrale Bank President Mario Draghi verraste de markten door de aankondiging dat de centrale bank klaar is om minder conventionele middelen te gebruiken in de strijd tegen de crisis: de banken doen betalen om cash te parkeren bij de ECB.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Tesla Model S krijgt hoogste score ooit

De nieuwste Tesla, de Tesla model S, scoort met 99 uit 100 punten de beste score ooit voor een auto in de Amerikaanse versie van de consumentengids, het blad Consumer Reports.

Lees verder op hetkanwel.net
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Bedrijven in Europa lijden recordverlies door wanbetaling

Europese bedrijven leden vorig jaar opnieuw een recordverlies van 350 miljard euro door afgeschreven facturen wegens wanbetaling. In 2011 bedroeg het verlies 340 miljard euro, toen ook een record. Dat blijkt uit de nieuwe European Payment Index (EPI) van incassobureau Intrum Justitia.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Crisis raakt de raakt de Nederlandse detailhandel

De Nederlandse detailhandel heeft in maart van dit jaar 5,3% minder omzet behaald dan in maart vorig jaar. Het volume was 7,8% kleiner, de prijzen waren 2,6% hoger. De samenstelling van de koopdagen was minder gunstig dan in maart 2012. Het negatieve effect hiervan op de omzet wordt geschat op zo’n 2%. Ondanks dit gegeven is duidelijk dat de Nederlandse consument de hand op de knip houdt. Het is nog steeds crisis en dat is funest voor de detailhandel. Onderstaande grafiek laat de dalende trend van de afgelopen jaren zien.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs