Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 33121 tot 33125
Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Brussel maakt zich op voor een lange crisisnacht

Brussel maakt zich op voor een lange crisisnacht over de toekomst van Cyprus. Verwacht wordt dat de ministers van Financiën tot diep in de nacht zullen vergaderen om te kijken of er nog een uitweg is uit de gigantische financiële problemen van het land.

De vergadering van het crisisberaad van de ministers van Financiën werd zondagavond al keer op keer uitgesteld.Het overleg zondag in Brussel had eigenlijk om 18.00 uur moeten beginnen, maar om 21.00 waren de ministers nog niet met hun beraad begonnen.

Bron: demorgen.be
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Wereld Sociaal Forum in teken van Arabische Lente en crisis in Europa

In Tunis wordt van dinsdag tot zaterdag het Wereld Sociaal Forum (WSF) gehouden, het jaarlijkse treffen van de andersglobalisten en de tegenhanger van het Wereld Economisch Forum in het Zwitserse Davos. Tienduizenden mensen en 4.500 organisaties zullen zich buigen over de sociaal-economische problemen die voortspruiten uit de revoluties in de Arabische landen, maar ook de crisis in Europa komt aan bod.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Grote banken Cyprus limiteren opnames

Dat maakte de regering zondag bekend. Het gaat om de banken Bank of Cyprus en Laiki Bank.

Volgens een woordvoerder van Laiki Bank blijft het nieuwe maximum tot dinsdag van kracht of tot het moment dat besloten wordt dat de Europese Centrale Bank (ECB) Cyprus blijft steunen. Dat besluit kan zondagavond vallen.

Bron: reuters.com
Geplaatst: zondag 24 maart 2013

World Bank waarschuwt voor uitkomst Cyprus oplossing

Thousands of bank employees march to the parliament during a protest in Nicosia March 23, 2013.

BEIJING (Reuters) - Developing nations must be ready for a financial market selloff if the Cypriot banking sector collapses, World Bank Managing Director Sri Mulyani Indrawati said on Sunday, urging a swift resolution to the crisis in Cyprus.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 24 maart 2013

Bank holidays zijn een zeldzaam fenomeen

Vrijdag 15 maart was de laatste dag dat Cyprioten nog geld konden ophalen bij hun eigen bank. Sindsdien is het alleen nog mogelijk te pinnen en ook daar is de maximumgrens naar beneden bijgesteld.