EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33146 tot 33150
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Column Kees de Kort | Contractueel optimistisch

''Ze mompelen het nog'', zegt De Kort. ''Je hoort het nog niet hardop. Maar de FED denkt dus nog steeds dat het zonder hun steun en bijdrage de verkeerde kant op gaat met de Amerikaanse economie. Ze vertrouwen er niet op dat de economie op eigen benen kan staan.''Volgens De Kort is dat het grote verhaal van de Amerikaanse economie. ''De consumenten en de producenten doen onvoldoende om de economie te herstellen.'' Niet lang geleden sijpelde vanuit de FED nog naar buiten dat het steunbeleid stopgezet zou worden. ''Dat idee is denk ik voorbij.''

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Verlaat Europa nu, want dit is het Europa van morgen

 schrijft een mooi artikel hoe het Europa van morgen er uit zal zien als we de heren Barroso en Van Rompuy, mevrouw Merkel en de andere Europese leiders hun gang laten gaan. Europa houdt vast aan een project dat niet leefbaar is, alleen maar om geen gezichtsverlies te leiden, maar wel op de kap van de gewone burger. Als de Europese politiek zijn spel verder blijft spelen, kunnen we misschien maar beter met zen allen verhuizen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

China koopt meer goud dan de wereld produceert!

Hebben de centrale banken hun hand overspeeld met de goudcrash?

Hebben de centrale banken hun hand overspeeld met de goudcrash?

De bedoeling van de actie was om goud als vluchtroute onaantrekkelijker te maken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Paulson verliest zijn vertrouwen in het goud niet: ‘Centrale banken zullen goud blijven kopen’

John Paulson, de hedge-fund manager van Paulson & Co, is één van de grote beleggers die veel heeft verloren aan de prijsval bij het goud. Maar dat betekent niet dat hij zijn vertrouwen in het goud heeft opgegeven, wel integendeel. Hij gelooft dat de come-back van het goud niet lang op zich zal laten wachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Huizenprijzen in maart verder richting bodem..

Huizenprijzen in maart met 7% gekelderd

Huizenprijzen in maart met 7% gekelderd

Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maakte bekend dat de daling van de huizenprijzen stug doorzet. In maart daalde de gemiddelde koopsom van een woning met 7% ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder. In vergelijking met een maand eerder was de prijsdaling minder heftig, in februari kelderden de huizenprijzen met 8,3%. Gekeken naar het bekende ijkpunt in augustus 2008 - de periode dat de huizenmarkt op haar absolute piek zat - zijn de huizenprijzen inmiddels met 18% gedaald.

Lees verder op koopwoningen.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs