EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33151 tot 33155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Ook David Tepper wordt steeds optimistischer voor beurs op Wall Street

Steeds meer waarnemers steken hun enthousiasme voor de beurs op Wall Street niet onder stoelen of banken. David Tepper, president en hedge fund manager bij Appaloosa Management, was al bullish op aandelen maar zijn enthousiasme kent nu geen grenzen meer.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

S&P verlaagt rating bedrijf Warren Buffett

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft de kredietwaardigheid van Berkshire Hathaway, het investeringsbedrijf van de Amerikaanse multimiljardair Warren Buffett, met één stap verlaagd. Dat werd donderdag gemeld door S&P.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Kort nieuws van de dag (De meest gehate rally aller tijden)

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Obligatiebubbel spreidt zich uit naar Azië en Afrika

De lage rente en de geldpers financiering van centrale banken heeft een vlucht naar rendement teweeg gebracht. Als gevolg daarvan zijn Amerikaanse 'junk bonds', obligaties van de PIIGS-landen, Afrikaanse staatsobligaties en Aziatische bedrijfsleningen steeds populairder geworden. Overal daalt de rente!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Meer volatiliteit op komst?

Het is heel rustig op de markten de laatste tijd. Beleggers lijken zich nergens zorgen om te maken. Ze kunnen rustig achteruit leunen en de aandelen hoger zien koersen. Maar er is een ding dat zeker is op de markten: lage volatiliteit wordt altijd gevolgd door hoge volatiliteit. En hoge volatiliteit gaat meestal gepaard met lagere koersen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs