EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33161 tot 33165 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Wal-Mart voelt slechte economie

De moeilijke economische omstandigheden krijgen vat op de Amerikaanse supermarktgigant Wal-Mart. 's Werelds grootste detailhandelaar zag de vergelijkbare omzet in de Verenigde Staten vorig kwartaal dalen en voorspelde voor het lopende kwartaal een winst die lager is dan verwacht.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Wordt China’s Yuan de wereldreservemunt?

Mensen die al vaker stukjes van mij gelezen hebben weten zo langzamerhand wel hoe ik over China denk. Toch wil hier proberen het één en ander te verduidelijken als het aankomt op wat men doorgaans als een feit aanneemt en dat is: dat

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

4 redenen waarom de koers van Tesla kan stijgen tot 103 dollar!

Hebt u de ‘spike’ in de koers van Tesla gemist? In dat geval zal u niet de enige zijn want het aandeel bevond zich voor de publicatie van de bedrijfsresultaten in de aandelenportefeuille van slechts enkele Europese beleggers. En uiteraard in de portefeuille van de abonnees van het Technologie Rapport (DOWNLOAD HIER).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Column Kees de Kort | Wie gaat die flauwekul betalen?

“Er zit wat beweging in de Japanse economie, het getal waarmee geschermd wordt, is 3,9. Dat is op jaarbasis. Als je op kwartaalbasis kijkt, is het allemaal een stuk minder. En we weten allemaal dat de Japanners alles uit de kast hebben getrokken om de economie te stimuleren. De overheidsbestedingen spelen dus een belangrijke rol in het groeicijfer. Maar ook de consumentenbestedingen zijn wat gestegen, dus dat is positief.Maar er zaten ook kleine andere puntjes in die cijfers: de investeringen dalen en de arbeidsmarkt herstelt ook niet ook. En ook in Japan krijg je geen economisch herstel door geld in de economie te smijten. Bedrijven en ondernemers moeten banen creëren.Op korte termijn zien we positieve effecten van overheidsinvesteringen, dat weten we want Japan is al vanaf 1989 aan het stimuleren. Maar de vraag is, hoe gaat het op de lange termijn? In Europa stimuleren ze ook, ze hebben de rente verlaagd, maar dat heeft op de lange termijn tot gevolg dat we pensioenproblemen krijgen. En wat doen 50-plussers als ze horen over pensioenproblemen? Die gaan minder besteden.Je wilt de economie stimuleren, maar het onbedoelde effect van een lage rente is dat een hele grote groep voorzichtiger wordt. En wat kan er ook gebeuren: ouderen blijven langer werken, want de toekomst ziet er onzeker uit. Als ouderen langer blijven werken, neemt de jeugdwerkloosheid toe. Dat zijn de onbedoelde langetermijneffecten en dat geldt ook voor Japan. En bovendien: wie gaat die flauwekul allemaal betalen?

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Europese jeugd dreigt in opstand te komen

In de verte trekken zich onweerswolken samen boven Europa, want er dreigt een nieuwe revolutie in het avondland. De jeugd weigert in toenemende mate te leven in een omgeving waar voor haar weinig of geen kansen zijn weggelegd. Die houding heeft verregaande consequenties.

Het is namelijk de vraag of de huidige generatie bereid zal zijn om de pensioenen van de babyboomers te betalen, gesteld dat ze al bereid zijn om dit te doen. Daardoor dreigt ons heel systeem van sociale zekerheid en medische zorgen op losse schroeven is komen te staan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs