Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 33161 tot 33165
Bron: co.uk
Geplaatst: maandag 1 april 2013

Britse middenklasse draagt zwaartepunt bezuinigingen

The loss of child benefit and similar changes mean that some middle-class families are effectively paying almost £1,600 a year to help the Government cut the deficit, the Treasury’s figures show.

That is almost seven times the average household loss resulting from austerity policies. The figures have emerged as the Government’s latest tax changes take effect — changes that will help people on the lowest incomes and those with the very largest salaries.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 1 april 2013

‘Globale schuldenbubbel in dollars’

Wereldwijd is iedereen ervan overtuigd dat het gedaan is met de dollar en dat de wereld reservemunt langzaam maar zeker zal afglijden. Waar echter niemand rekening mee houdt, is

de globale schuldenbubbel in dollars en hoe deze schuldenbubbel kan leiden tot een sterke stijging in de dollar. In de jaren ’80 verkochten Australische banken massaal leningen in Zwitserse franken, die gretig aftrek vonden omdat de rente op deze leningen veel lager was dan op leningen in Australische dollars. Toen begon de Australische dollar te zakken en de Zwitserse frank te stijgen en de verliezen voor mensen en bedrijven met een lening in Zwitserse franken stapelden zich op. Talloze faillissementen waren het gevolg.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: maandag 1 april 2013

In de Auvergne gaan drones de krant bezorgen

Inwoners van de Auvergne krijgen binnenkort hun krant bezorgd per drone. La Poste, het postbedrijf van de Franse provincie, gaat in mei samen met het Franse bedrijf Parrot de dagbladen bezorgen met 20 quadricopter drones.

Volgens de lokale krant La Montagne is het postbedrijf aan het testen of met de ‘Parrot Air Drone Postal’ de post goed aan komt. Om de drones te besturen worden 20 postbodes opgeleid. Ze moeten het vrachtje via een Parrot app op het juiste postadres zien te krijgen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 1 april 2013

Cyprioten kunnen binnenkort Bitcoin pinnen

Een ondernemer, genaamd Jeff Berwick, heeft de eerste bitcoin ATM ter wereld geïntroduceerd op Cyprus. De pinautomaat kan gebruikt worden om enerzijds geld te storten en daarvoor bitcoins bijgeschreven te krijgen, anderzijds kunnen er Bitcoins uit de wallet worden gehaald en daarvoor komt dan een geldbedrag uit de pinautomaat. Het virtuele gedecentraliseerde geldsysteem heeft onder andere door de crisis in Cyprus steeds meer aandacht gekregen, zelfs in de mainstream media en hierdoor is de prijs van Bitcoin fors opgelopen. In de afgelopen twee maanden is de waarde van de  digitale munt met zo’n

Bron: wallstreetweb.nl
Geplaatst: maandag 1 april 2013

ECB-bestuurslid: spaarders moeten niet opdraaien voor bail-out Cyprus - media

FRANKFURT (Dow Jones)--Spaarders bij Cypriotische banken moeten niet gedwongen worden om te betalen voor een bail-out voor het noodlijdende land, vindt Beniot Coeure, bestuurslid van de Europese Centrale Bank (ECB).