EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33166 tot 33170 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Centrale banken blijven koppig goudvoorraden verder uitbouwen

Wie had gedacht dat de centrale banken zijn gestopt met het kopen van goud heeft fout gedacht. De centrale bankiers hebben zich niet laten afschrikken door de prijsval bij het goud, ze blijven gewoon goud bijkopen. De cijfers voor april, de maand waar het goud slagzij kon maken, zijn weliswaar nog niet bekend, maar de trend is duidelijk.

De meest recente cijfers dateren uit q1, volgens de World Gold Council kochten alle centrale banken samen in die periode de niet onaanzienlijke hoeveelheid van 109 ton goud. Het was al het 7de kwartaal op rij dat ze meer dan 100 ton kochten over een periode van 3 maanden kochten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Yamada heeft geen hoop meer voor goud en zilver

Louise Yamada, hoofd van  LY Technical Research Advisors, heeft nog weinig hoop voor goud en zilver de komende jaren. Deze edelmetalen moeten helemaal bij nul herbeginnen zegt hij, vergelijk het met een stalen bal die een huis verwoest. Daarna moet er puin geruimd worden en dan kan men beginnen met de heropbouw.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Jim Rogers: grondstoffen bull gaat verder

Met een zilverprijs op het laagste niveau sinds september 2010 en een goudprijs bijna 20 % lager dan een jaar geleden, zijn er veel analisten die roepen dat de langdurige grondstoffenhausse voorbij is. Maar Jim Rogers denkt daar anders over, volgens hem zijn er geen fundamentele wijzigingen die duiden op het einde van de stierenmarkt in grondstoffen, aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

800 ontslagen in thuiszorg Achterhoek

De Achterhoekse thuiszorgorganisatie Sensire heeft collectief ontslag aangevraagd voor 800 thuishulpen. De beslissing is een gevolg van de bezuinigingen op de thuiszorg. Dat maakte Sensire dinsdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2013

Nederland verhoogt druk op Europees Parlement

Nederland wil de druk verhogen op het Europees Parlement (EP) bij de onderhandelingen over de Europese meerjarenbegroting 2014-2020, omdat het parlement steeds met nieuwe eisen komt.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs