EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33171 tot 33175
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Griekenland ontploft!

Terwijl de Nederlandse media doen geloven dat het allemaal reuze mee valt in Griekenland en vooral en alleen berichten dat de Griekse hervormingen op schema liggen ( zie hier), wordt er nergens gesproken over de werkelijke oorzaken en gevolgen van de crisis. Onderstaande beelden krijgt u niet te zien op het NOS/RTL journaal.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Het kerkhof van nearly new cars

Een overschot aan auto’s zou de prijzen doen dalen, want overproductie is nooit goed voor de markt. Mocht de prijs van wagens instorten dan zou dat grote gevolgen hebben voor de fabrikanten. Dus om dat te voorkomen moest een oplossing worden bedacht en die oplossing is nu zichtbaar op Google Maps.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Het zwakke punt in de Amerikaanse bedrijfsresultaten: de omzet

We bevinden ons nu zowat halverwege het seizoen van de bedrijfsresultaten, zodat het algemene beeld al iets duidelijker is geworden. Vast staat dat q1 van 2013 geen hoogvlieger zal worden, al was het maar omdat 3 van elke 5 bedrijven met hun omzet onder de maat blijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Wordt Luxemburg de volgende Cyprus?

Het Groothertogdom Luxemburg is het meest welvarende land van de Eurozone met een gemiddelde welvaart van meer dan € 700.000 per huishouden. Maar het overlevingsmodel van Luxemburg staat op losse schroeven en dreigt het land binnen enkele jaren in een chaos te storten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Bitcoin een stap dichter als universeel betaalmiddel

Bitcoin staat een stap dichter om standaard opgenomen te worden op internetpagina's. Het internet werkt met codes en schema's. Hierdoor gebruiken programmeurs dezelfde taal en kan deze overal herkend worden.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs