EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33181 tot 33185
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Belgische politici niet gediend van kritische analyses van Noels en Van de Cloot

Econopolisbaas Geert Noels getuigde eerder deze maand op de zakenzender Kanaal Z dat machthebbers en machtsgroepen niet gediend zijn van de economische analyses waarin hij de Belgische/Vlaamse problemen scherp aan de kaak stelt. ā€œMen heeft mij al een paar keer gezegd dat wij op zakelijk vlak een aantal contracten zullen missen,ā€ zei Noels in Z-Talk Goossens. Naar eigen zeggen is Noels nooit echt met de dood bedreigd, maar er is voor hij aan Econopolis begon wel gezegd dat het hem onmogelijk zou gemaakt worden om een activiteit te ontwikkelen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Is het keerpunt op de woningmarkt bereikt? Het lijkt er op

Er is een eerste, zeer voorzichtige, aanwijzing dat er enige beweging komt in de huizenmarkt, bericht het Financieele Dagblad. De twee grootste ketens van hypotheekadviseurs krijgen voor het eerst sinds lange tijd meer klanten op bezoek die informatie willen over de koop van een huis.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Hoe Europa er uit zal zien als Van Rompuy, Barroso en co. hun plannen doorduwen

Begin dit jaar verscheen Europe - The Shattering of Illusions, een dun boekje waarin de Tsjechische president Vaclav Klaus zijn verhaal over het huidige Europa doet. Zijn kritiek op de EU is niet mals. Hij noemt de huidige Unie 'een steeds meer verspillend en absurd project dat tot doel heeft het belang van de natiestaten teniet te doen'. Klaus verwijst naar de voormalige naam van de EU, de EEG (Europese Economische Gemeenschap). 'Doch de middelste E, die voor Economie stond, is ondertussen verdwenen... en was maar ā€˜een tactische tussenstapā€™ naar ā€˜de totale eurocratieā€™.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Eerste kredietcoƶperatie in Nederland operationeel

Op het seminar "Financiering van het MKB" in Nunspeet is het "Coƶperatief Ondernemers Platform - Veluwe U.A." officieel van start gegaan. Het is daarmee de eerste operationele kredietcoƶperatie in Nederland voor financiering van MKB bedrijven.

De kredietverlening door de reguliere banken aan het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) is nagenoeg opgedroogd. De MKB-bedrijven zijn de motor van de economie. Een vrijwel dichte kredietkraan legt die motor stil.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: maandag 22 april 2013

Een andere werkelijkheid

Hernieuwde escalatie van de Europese schuldencrisis blijft een belangrijk risico voor de financiĆ«le stabiliteit in Nederland. Daarvoor waarschuwt De Nederlandsche Bank (DNB) in een donderdag gepubliceerd rapport. So far, so goodā€¦

De spanningen op de financiƫle markten in Europa zijn sinds vorig jaar afgenomen door ingrijpen van beleidsmakers, constateert de centrale bank. Ik ben inmiddels de tel een beetje kwijt als het gaat over de vele, vele miljarden euro`s van ons belastinggeld wat linea recta in de bankenwereld is gepompt. Wat de schrijver van het desbetreffende artikel eigenlijk wil zeggen; de spanningen (angst voor te weinig geld om rond te pompen) nemen af omdat ze gratis geld krijgen wat uit het niets wordt bijgedrukt door de ECB.

Lees verder op biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs