Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 33181 tot 33185
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

Cyprus akkoord over kapitaalbeperkingen

Cypriotische parlementsleden hebben vrijdag ingestemd met de invoering van kapitaalbeperkingen om te voorkomen dat een bankrun ontstaat als de Cypriotische banken hun deuren weer openen. 

Dat bleek vrijdag na een stemming in het Cypriotische parlement.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

Moody's verlaagt ratings banken Cyprus

Het bureau vreest voor flinke verliezen voor de rekeninghouders en vanwege de onrust over de reddingsplannen voor Cyprus.

Dat maakte Moody's vrijdag bekend.De kredietwaardering van Bank of Cyprus, Cyprus Popular Bank en Hellenic Bank gaat nu naar Caa3.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

Fitch waarschuwt voor Britse AAA-status

© afp.Kredietbeoordelaar Fitch heeft Groot-Brittannië vrijdag gewaarschuwd dat het land op korte termijn zijn hoogste AAA-kredietstatus kan kwijtraken omdat uit de jongste cijfers van de Britse overheid blijkt dat de staatsschuld sterker oploopt dan Fitch had verwacht. In februari verloren de Britten al bij branchegenoot Moody's de AAA-status.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

'Beurs.com’ komt bijna elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste, gratis beurstips die je kan vinden.

Deze trade kan 135 % rendement opleveren binnen 1 jaar

Bron: standaard.be
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

Cypriotische banken blijven zweren bij taks op spaartegoeden

Het voorstel om de Cypriotische banken te hervormen vindt allesbehalve weerklank bij de toplui van de bankwereld op het eiland. Zo heeft de directeur van de Bank of Cyprus het parlement opgeroepen om voor een taks op bankdeposito's van meer dan 100.000 euro te stemmen. 'Er is geen onmiddellijk alternatief' om het failliet van de bankensector en de economie op het eiland af te wenden, klinkt het.

'Het moet voor iedereen, de burgers, politici en vooral de 56 parlementsleden, duidelijk zijn dat er geen ander onmiddellijk alternatief is', aldus directeur Andreas Artemis van de Bank of Cyprus in een persverklaring.