EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33181 tot 33185 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Steeds meer jongeren onder de armoedegrens

In België leefden drie jaar geleden 12,8 procent van de kinderen en jongeren tot zeventien jaar onder de armoedegrens. Drie jaar voordien was dat slechts 10,02 procent. Dat blijkt uit een rapport van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO). In nagenoeg de helft van de drieëndertig lidstaten van de organisatie werd een stijging opgetekend, maar alleen in Turkije, Spanje, Slovenië, Hongarije en België werden toenames van meer dan 2 procent geregistreerd. Volgens de OESO moet een mogelijke verklaring worden gezocht in de stijging van de werkloosheid bij eenoudergezinnen en jonge ouders, zoals ook in vele andere landen het geval is. Ook het hoge niveau van werkloosheid en armoede onder migranten zou in België aan de trend hebben bijgedragen. De OESO zegt wel verrast te zijn door de grote stijging omdat uit ander onderzoek blijkt dat de Belgische welvaartsstaat relatief goed functioneert. (MH)

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Bedienden Swissport hervatten het werk, arbeiders staken voort

De arbeiders bij Swissport gaan voorlopig nog niet aan het werk, de bedienden wel. Dat is na een personeelsvergadering vernomen uit vakbondsbronnen. De vakbonden en directie bereikten gisterenavond een akkoord, maar de staking op Brussels Airport is duidelijk nog niet voorbij.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Zorgkosten per Nederlander: 5500 euro

92,7 miljard euro is er afgelopen jaar uitgegeven aan gezondheids- en welzijnszorg. Per hoofd van de bevolking komt dat neer op 5535 euro per persoon in 2012.

Dat is 3,7% meer dan het jaar ervoor, blijkt uit cijfers van het CBS.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Chinese centrale bank wordt met dilemma geconfronteerd

Inflatie en inflatie zijn twee. Er is namelijk consumenteninflatie en er is productie-inflatie, beiden kunnen in tegengestelde richting bewegen. Dat is nu precies het probleem waar de People’s Bank of China mee geconfronteerd wordt. De Chinese centrale bank wordt zodoende met een dilemma geconfronteerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 mei 2013

Hongkong op weg naar 5.000 elektrische taxi’s

De Chinese autoproducent BYD leverde deze week de eerste 45 elektrische taxi’s van het model e6. Het is een eerste stap naar een elektrisch wagenpark.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs