EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33186 tot 33190 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

IBM gaat 700-tal banen schrappen in Frankrijk dit jaar

De Amerikaanse informaticareus IBM gaat in Frankrijk dit jaar bijna 700 banen schrappen van de 9.700 bij onze zuiderburen. Volgens de vakbonden is er geen enkele economische rechtvaardiging voor een herstructurering. IBM had in april al de besparingsplannen voor Frankrijk aangekondigd. De Belgische socialistische bediendebond BBTK liet toen weten dat de besparingsplannen geen gevolgen hebben in België.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Bernanke's laatste slachtoffer: Het Pensioenplan

With every passing day, the destructive consequences of Ben Bernanke's ruinous monetary policy on the broader economy become more and more apparent.

With every passing day, the destructive consequences of Ben Bernanke's ruinous monetary policy on the broader economy become more and more apparent.

Nowhere is this more evident than the observation of a record high stock market - benefiting just a tiny portion of the population - correlating directly with the record number of Americans on food stamps - the wealth effect "trickle down", or lack thereof, for everyone else (not to mention an economic growth rate four years after the "end of the recession" that is the worst recovery in recorded history).

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Ludwig von Mises

"Een 'crackup boom' is in wezen een financiële boom, geld komt in het systeem – veel ervan. Mensen weten niet dat het nep geld is, ze kunnen het verschil niet vaststellen. Dit geld hangt rond in de financiële sector en iedereen daarbinnen beleeft een geweldige tijd.”

Maar de maatschappij als geheel is niet rijker geworden omdat schilderijen van Van Gogh of Picasso duurder zijn geworden – of omdat aandelen in prijs zijn gestegen – of omdat een hedge-fund manager een miljard euro verdient. De samenleving wordt rijker wanneer door mensen over het algemeen hogere lonen worden verdiend, meer sparen, en hun schulden afbetalen. En dat is niet wat gebeurt. Het is tot nu toe helemaal niet gebeurd. Ondanks de officiële Media die het tegendeel verklaren, gebeurt het nog steeds niet.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Boodschappen in vier maanden tijd duurder geworden

In januari introduceerde Kassa de “Kassa-boodschappentas”. In deze tas zaten 27 basisboodschappen van huismerken/private labels van de supermarkten. Nu zijn we een paar maanden verder en wat blijkt? De boodschappen zijn in vier maanden tijd duurder geworden.

Lees verder op geen-verzendkosten.nl
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Facebook bezorgt beleggers nog steeds darmklachten

Is het tijd om Facebook te ‘ontvrienden’ of, voor wie niet mee is, de banden met de social mediasite kort en goed af te breken? Op basis van de beursprestaties van het aandeel, vanaf het moment van de IPO tot nu, zouden we vanzelfsprekend zeggen van wel.

Dan Nathan van RiskReversal.com vreest het ook. Sinds 1 januari van dit jaar is de beurskoers van het aandeel alleen maar gedaald, terwijl de technische signalen bovendien weinig goeds voorspellen. De koers is namelijk teruggevallen onder het 200-day moving average.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs