Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 33186 tot 33190
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

Moody's verlaagt ratings banken Cyprus

Het bureau vreest voor flinke verliezen voor de rekeninghouders en vanwege de onrust over de reddingsplannen voor Cyprus.

Dat maakte Moody's vrijdag bekend.De kredietwaardering van Bank of Cyprus, Cyprus Popular Bank en Hellenic Bank gaat nu naar Caa3.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

Fitch waarschuwt voor Britse AAA-status

© afp.Kredietbeoordelaar Fitch heeft Groot-Brittannië vrijdag gewaarschuwd dat het land op korte termijn zijn hoogste AAA-kredietstatus kan kwijtraken omdat uit de jongste cijfers van de Britse overheid blijkt dat de staatsschuld sterker oploopt dan Fitch had verwacht. In februari verloren de Britten al bij branchegenoot Moody's de AAA-status.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

'Beurs.com’ komt bijna elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste, gratis beurstips die je kan vinden.

Deze trade kan 135 % rendement opleveren binnen 1 jaar

Bron: standaard.be
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

Cypriotische banken blijven zweren bij taks op spaartegoeden

Het voorstel om de Cypriotische banken te hervormen vindt allesbehalve weerklank bij de toplui van de bankwereld op het eiland. Zo heeft de directeur van de Bank of Cyprus het parlement opgeroepen om voor een taks op bankdeposito's van meer dan 100.000 euro te stemmen. 'Er is geen onmiddellijk alternatief' om het failliet van de bankensector en de economie op het eiland af te wenden, klinkt het.

'Het moet voor iedereen, de burgers, politici en vooral de 56 parlementsleden, duidelijk zijn dat er geen ander onmiddellijk alternatief is', aldus directeur Andreas Artemis van de Bank of Cyprus in een persverklaring.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

Amerikanen pessimistisch over hun toekomst

De Amerikanen zijn in 8 jaar tijd niet meer zo pessimistisch geweest over de toekomst van de Amerikaanse economie. Slechts 1 op de 4 Amerikanen verwacht dat de economie zal verbeteren de komende 12 maanden. President Obama zal zijn werk nog hebben om de economie op een geloofwaardige manier uit het slop te krijgen.