EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
65
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33196 tot 33200
Geplaatst op: zaterdag 20 april 2013

Recordaantal Fysiek Goud verkocht door lage prijzen.

One of the more curious revelations of the New Normal is the fundamental dichotomy when investing between paper "investors", or those who chase returns based on intangible, fiat-based and central bank-backed promises, such as capital appreciation or cash flow streams, and those who would rather convert their paper money into hard assets, even if said assets can not be, in the immortal words of Warren Buffett, fondled, or otherwise generate a cash-based return. Such as gold.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zaterdag 20 april 2013

Chinese investeerders dol op 'koopjes' in Europa

Chinese staatsbedrijven hebben in 2012 meer dan 12,6 miljard dollar geïnvesteerd in Europa. Dat is een vijfde meer dan in 2011 en bovendien hoger dan het totale bedrag dat China het afgelopen jaar investeerde in Amerika en Azië, zo blijkt uit onderzoek van A Capital, een private equity-firma die gevestigd is te Hong Kong. Europa was goed voor 33 procent van het totale Chinese investeringsbedrag (37,8 miljard dollar).

Lees verder op ftm.nl
Geplaatst op: zaterdag 20 april 2013

Hoe je in 90 minuten de goudkoers kunt manipuleren

Hoe je in 90 minuten de goudkoers kunt manipuleren

Hoe je in 90 minuten de goudkoers kunt manipuleren

Wij zijn bij Geennieuws beslist geen aanhangers van allerlei samenzweringstheorieën , maar afgelopen week  gebeurden er een aantal opmerkelijke zaken, die ons deden besluiten tot een nader onderzoek. Misschien dat u zich niet alle dagen met de koers van goud bezig houdt en uw geld liever investeert in Douwe Egberts punten want uiteindelijk schrijven wij op deze site voor Nederlands publiek. Nadat de koers van goud de laatste tijd steeg, vorig jaar omstreeks deze tijd hadden wij het nog over een € 32.000 / kilo, de prijs in een jaar steeg naar circa € 43.000 / kilo zagen wij afgelopen week opeens de koers  een geweldige duikvlucht maken naar € 33.800 / kilo waarna de prijs zich uiteindelijk stabiliseerde op rond de € 34.000/kilo.

Lees verder op geennieuws.com
Geplaatst op: zaterdag 20 april 2013

Schäuble steunt Dijsselbloem over Cyprus

Het recente reddingsplan voor de Cypriotische banken en economie is beslist een voorbeeld voor de aanpak van soortgelijke crises. Dit zegt de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble in het Duitse economische weekblad Wirtschaftswoche.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 20 april 2013

Belastingvlucht niet enige reden Offshore-banking

© thinkstock.Sommige Nederlanders lijken firma's in belastingparadijzen te gebruiken voor belastingontduiking, maar velen zitten daar om andere redenen. Dat blijkt uit onderzoek van Trouw op basis van een gelekte database van twee trustkantoren.

Lees verder op trouw.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs