Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 33211 tot 33215
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 maart 2013

Zwitserland zet volgende stap in repatriëring goud uit de VS

In navolging van zijn buurland Duitsland, zal Zwitserland mogelijk ook zijn goud repatriëren uit de Verenigde Staten. Een petitie met 106.000 handtekeningen werd afgeleverd aan de Zwitserse overheid. De initiatiefnemers hebben er vertrouwen in dat deze petitie zal leiden tot een wijziging van de beleid van de Zwitserse goudvoorraden aldus 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 maart 2013

Popular Bank bijna zonder geld en bijna opgesplitst

Bloomberg komt volgens BusinessInsider met 2 verhalen over een van de meest getroffen banken in Cyprus. De Popular Bank, Laiki genoemd, zou bijna zonder geld zitten en zou opgesplitst worden in een goede en een slechte bank.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 maart 2013

Deze goudmijn kan gemakkelijk verdubbelen

Dat goudmijnaandelen extreem goedkoop noteren is een open deur intrappen. Het is echter wachten tot men het vuur aan de lont steekt vooraleer de achterstand weggewerkt kan worden. De HUI-index noteert 44 % lager dan 18 maanden geleden. Gelet op de waardering, kan een aandeel als Barrick Gold gemakkelijk verdubbelen eens de goudmijnrally van start gaat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 maart 2013

Kort nieuws van de dag (Zo doen we dat in België)

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Akkoord over plafond voor bonussen van topbankiers

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 maart 2013

De Yen wordt waardeloos

De Yen staat op het punt om de winnaar te worden in de valutaoorlog, zegt Axel Merk, president of Merk Investments aan.

Het verliest daarbij echter uit het oog dat ze de Japanse Yen volledig waardeloos maken. De beleidsmakers hebben dit niet door.