Nieuws / Artikelen met het woord

58138 artikelen gevonden. Artikel 33221 tot 33225
Bron: zerohedge.com
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Griekse werkloosheid schiet onverminderd snel omhoog

There was much hope in the feudal states of Europe that the monthly December drop in Greek unemployment - the first in years - was the beginning of the end for local misery.

Spread by gender, the unemployment rate for males was 23.9%, while a record 31.4% of eligible women had no job in January.

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Gezamenlijk overleg over cyberaanvallen

Banken gaan met consumentenorganisaties en bedrijven praten over de gevolgen van cyberaanvallen en de lessen die hieruit te trekken zijn voor de toekomst. Dit gebeurt naar verwachting begin volgende week onder voorzitterschap van De Nederlandsche Bank. Ook gisteren waren er weer enkele - korte - verstoringen als gevolg van DDoS-aanvallen. Banken vinden dit heel vervelend voor hun klanten en stellen alles in het werk om dit soort aanvallen af te wenden. Cyberaanvallen zijn een zaak van nationaal belang waarin samenwerking tussen alle betrokken partijen noodzakelijk is.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Column Kees de Kort | 120 pagina’s bullshit

“Er wordt geen probleem opgelost met dit rapport, maar met een beetje pech komen er wel een heleboel problemen bij. Dat is een unieke prestatie.

Moeilijk doen

Bron: delangemars.nl
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Bleekers wil belastingontduiking van allerrijksten niet echt aanpakken

voor een menswaardig basisinkomen, zonder honger en armoede in NL. Op mars naar Nieuw Nederland

In mondelinge kamervragen vraagt de SP aan Weekers concrete actie te ondernemen tegen de belastingparadijzen. Een derde van het wereldwijde vermogen wordt door de allerrijksten weggezet in belastingparadijzen, terwijl gewone burgers lijden onder bezuinigingen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 11 april 2013

Cyprus moet 5 miljard meer betalen voor reddingsplan

Cyprus moet een groter deel van het reddingsplan zelf ophoesten. Dat blijkt uit documenten die zijn gelekt aan persbureau Reuters. Eerder werd gemeld dat Cyprus 7 miljard zou betalen, maar uit de documenten blijkt dat dat bedrag 5 miljard euro hoger uitvalt en uitkomt op 13 miljard euro voor Cyprus alleen. Het Europese deel van het reddingsplan blijft voorlopig staan op 10 miljard euro.