EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33221 tot 33225 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Denemarken verlaagt groeiverwachting

De Deense regering is somberder gestemd over de groei van de economie in dit jaar. De groeiverwachting voor 2013 werd verlaagd naar 0,5 procent, van een eerdere voorspelling voor een economische vooruitgang in een bandbreedte van 0,5 tot 1 procent. Dat werd maandag gemeld.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Druk op Franse regering wordt stilaan onhoudbaar

In Frankrijk wordt met de dag duidelijker dat president François Hollande met de billen bloot staat. Hollande heeft ruim 1 jaar geleden dat tijdens de verkiezingsstrijd beloftes gedaan die hij niet heeft kunnen inlossen. Zijn positie wordt stilaan onhoudbaar, zo erg is de situatie uit de hand gelopen.

De Franse economie bevindt zich in een recessie en zal daar waarschijnlijk niet snel uit raken. Daardoor wordt de druk op de Franse regering stilaan onhoudbaar, er zal iets moeten gebeuren. Wie de kop van jut zal worden is nog niet helemaal duidelijk, maar waarnemers denken dat vooral de positie van financiënminister Pierre Moscovici gevaar loopt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

De Lijn verhoogt tarieven

Een rit met bus of tram van De Lijn wordt op 1 juni duurder. De openbaarvervoermaatschappij voert een gemiddelde prijsstijging met 1,91 procent door. De nieuwe tarieven volgen de stijging van de levensduurte.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Insiders kopen massaal deze aandelen

Veel bedrijven hebben bij de relatief goede cijfers ook een positieve outlook gegeven voor de komende kwartalen. Maar als de bestuursleden ook nog de daad bij het woord voegen door eigen aandelen in te slaan, kan je er pas echt zeker van zijn dat het bedrijf de juiste verwachtingen koestert.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

ETF's moeten 109 ton goud verkopen

Barclays schat in dat beleggingsfondsen die goudstaven bewaren voor de aandeelhouders (zogeheten ETF's) nog 109 ton goud 'teveel' hebben. Door de daling van de goudprijs willen meer beleggers van hun papieren claimbewijs af. De verkoop van goud door ETF's schept eenmalig extra aanbod en houdt daarmee de prijs laag.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs