EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 33226 tot 33230 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

De perfecte correlatie tussen goud en de Amerikaanse schuld.

Nick Barisheff de CEO van BMG (Bullion Management Group) geeft aan dat er niets is veranderd v.w.b. de positieve vooruitzichten in de goudmarkt en er is geen enkele rechtvaardiging voor de recente prijsval.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

EU gaat truckers op afstand volgen

De Europese Unie heeft de volgende stap gezet om vrachtwagen- en buschauffeurs via hun tachograaf op een afstand in de gaten te gaan houden.

Onderhandelaars van de EU-lidstaten en het Europees Parlement (EP) hebben een akkoord bereikt over de nieuwe generatie tachografen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Griekse economie krimpt opnieuw met 5,3 procent op jaarbasis

De recessie die Griekenland ondertussen zes jaar treft, zet zich voort, maar vertraagt wel. Het bruto binnenlands product (bbp) van het Zuid-Europese land is tijdens het eerste kwartaal van dit jaar gekrompen met 5,3 procent ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Dat meldt de Griekse statistiekdienst Elstat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Grafiek: Zwakke yen verklaart stijging Nikkei

De Nikkei index stijgt al maanden op rij en heeft in een jaar tijd 71% rendement behaald. Maar een groot deel van de waardestijging wordt teniet gedaan door de waardedaling van de yen, die zakte met meer dan 20% over dezelfde periode. Een grafiek laat deze extremen goed zien.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 15 mei 2013

Grootste zilvermijn ziet winstmarge slinken

Fresnillo, de grootste zilvermijn ter wereld, wist in 2012 nog meer dan $10 te verdienen aan elke troy ounce zilver. Dat was bij een verkoopprijs van gemiddeld $31,43 per troy ounce. Nu de prijs van zilver rond de $23 staat is een groot deel van de winstmarge verdampt. De mijn maakt nog wel winst, maar heeft enige marge nodig om een stijging in de productiekosten op te vangen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs