Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 33226 tot 33230
Bron: blogspot.nl
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

Steeds meer huizen onder water

Het CBS heeft vandaag bekend gemaakt dat er begin 2011 al meer dan één miljoen huizen onder water stonden. Indien zij zich gaan baseren om de meest recente gegevens zullen de uitslagen nog groter zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

De immense potentie in Zilver

Zilver is niet alleen een edelmetaal, maar ook bruikbaar als munt en dient als industrieel product. Gekeken naar een theoretische benadering van Zilver op basis van de 'allround' bruikbaarheid, dan zou je niet anders kunnen concluderen, dan dat Zilver van toepassing is in elke staat van de economische cyclus.

Overheden hebben zichzelf in een situatie gemanoeuvreerd, waarbij geld printen de enigste oplossing lijk te zijn om het ineenstorten van de economie te voorkomen. Het economische klimaat nader bekeken laat de volgende zaken zien:

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

S&P verlaagt rating Cyprus

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) verlaagde donderdag zijn rating voor Cyprus van 'CCT+' naar 'CCC', waarmee het land als kwetsbaar wordt bestempeld. De vooruitzichten voor het land zijn negatief.

Bron: demorgen.be
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

Einde van de Banken in Cyprus

© afp.Het Cypriotische parlement buigt zich over een wetsvoorstel voor de hervorming van de bankensector. Dat heeft de president van de centrale bank, Panicos Demetriades, gezegd. De hele dag al zijn er geruchten dat een sluiting van de Popular Bank, één van de Cypriotische banken die het meest bedreigd zijn door de blootstelling aan Griekse schulden, nabij is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 maart 2013

Cyprus vreest het schoothondje van de Russen te worden

De Cyprioten kijken met enige argwaan richting Rusland, een land dat mogelijk kan bijdragen aan de oplossing van de bankencrisis in het land. De band tussen Cyprioten en Russen is altijd heel sterk geweest, al was het maar vanwege het gemeenschappelijke orthodoxe geloof.