Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 33236 tot 33240
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Japan zet edelmetalen in vuur en vlam!

Dan Norcini is een trader die een sterk trackrecord heeft opgebouwd van zijn voorspellingen in goud, zilver en andere grondstoffen. Volgens Norcini zitten we nu in eenzelfde situatie waarbij de zilvermarkt meer dan 500 % steeg en de goudmarkt bijna 200 %. Aanzet zijn de acties van de Bank of Japan.

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Jouw banktegoed kan ook in beslaggenomen worden

Realiseer het goed, we leven in een gevaarlijke tijd, de maatregelen van overheden, ministers van financiën, en ambtenaren over de hele wereld hebben ons op de rand van de afgrond gebracht, naar volledige ineenstorting, hetwelk eindigt met monetaire onrust, voedseltekorten, paniek, sociale onrust en totale ontwrichting van de middenklasse en de infrastructuur. Nadat de EU de ongekende stap heeft genomen de middelen van particuliere spaarders in Cyprus in beslag te nemen, is de ware EU-aap uit de mouw gekomen. De volgende keer is jouw rekening ook in gevaar. Neem deze boodschap ter harte en stuur die door aan je vrienden als een serieuze waarschuwing.

Bron: demorgen.be
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

IMF-topvrouw:

IMF-baas Christine Lagarde roept de eurozone op schoon schip te blijven houden in de financiële sector en indien nodig sommige banken te sluiten. "De prioriteit moet zijn om het bankensysteem te blijven opkuisen, door te herkapitaliseren, te herstructureren en, indien nodig, door sommige banken te sluiten", aldus Lagarde tijdens een persconferentie in New York.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Kamer schrikt van nieuw vleesschandaal

Geschrokken reacties woensdag in de Tweede Kamer nadat bekend werd dat er een grote hoeveelheid rundvlees van de markt wordt gehaald omdat er vermoedelijk paardenvlees in is verwerkt. PvdA, D66 en de Partij voor de Dieren stellen vast dat het vertrouwen van de consument met dit nieuwe voedselschandaal wederom een gevoelige knauw kijgt. Marianne Thieme (PvdD) gaat donderdag een Kamerdebat aanvragen.

Thieme noemt de verdachte partij er niet zomaar eentje. „Dit is echt kolossaal: 50 miljoen kilo vlees, hoeveel maaltijden zijn dat wel niet. Hoe ga je dat opsporen?” Ze wil een debat omdat dit is gebeurd onder het oog van de toezichthouder, de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA), die geen idee heeft van de herkomst van het vlees. „Dit is geen incident, maar het zoveelste voedselschandaal.” Zij wil dat bekend wordt gemaakt waar het vlees naartoe is gegaan.

Bron: tijd.be
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Bitcoin-koers hart onderuit na nieuwe piek

De koers van de virtuele munt bitcoin heeft woensdagavond een stevige tik gekregen nadat de munt eerder op de dag naar een nieuw recordpeil van 266 dollar was gestegen.